Nejste přihlášen/a.
Je lepší po dolití Velfobinu auto ihned projet? Jedno z aut používáme občas. Dnes jsem do něj Velfobin nalil a nevím, kdy ho budeme v zimě potřebovat. Díky za rady
doplněno 03.12.11 19:14:Vím, že Velfobin na sebe váže vodu z paliva. Tím , že jsem tam Velfobin nalil, ale s autem už nepojedu jsem chráněný, ikdyž třeba za nedlouho přijdou tuhé mrazy? Nebo mám auto projet, aby se voda z paliva vyloučila?
No pokud nekdo nutne potrebuje vyhazovat prachy za denaturovany lih, ktereho je uz v benzinu cca 5%, proc ne... A jinak bych natankoval par litru E85 do nadrze kdyz uz bych chtel aby se mi v nadrzi navazala voda na palivo
Nedalo mi to, hezke je, ze vyrobce (velvana) na svych strankach ma bezpecnostni list velmi minimalisticky, bez specifikace slozeni...
doplněno 03.12.11 22:19:Coz je v podstate slozeni denaturovaneho lihu i E85, ty latky navic k ethanolu jsou tam v podstate proto, aby se to nedalo destilovat a chlastat
Velfobin nebo denaturák, to už je jedno, ale určitě projet! Nejen kvůli promíchání v nádrži, ale hlavně kvůli tomu, aby se Velfobin dostal do karburace, kde nejčastěji benzin zamrzá. Příště u pumpy nalít Velfobin, dotočit benzin a dojet domů!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.