Nejste přihlášen/a.
Zdarec,dá se obohatit směs na motce,když ucpu trochu sání?Abych nemusel měnit trysku?
A jak se pozná chudá směs za jízdy? Pořád nemůžu docílit tý cihlový barvy svíčky.
To bych nedělal, pokud motorka dobře jezdí, tak bych si nelámal hlavu s barvou svíčky, tedy hlavně u čtyřtaktu. U dvoutaktu je chudá směs nebezpečnější.
No právě že je to 4T a jezdí bezproblémů(táhne,necuká všechno v pohodě).Jenom prostě je izolátor skoro bílej a okolo je černá tak abych nezadřel nebo nepřidřel.Myslím že tady se už taky na něco podobnýho ptal na poradte.
Světlá barva na svíčce opravdu signalizule, že jde o chudou směs - nevím o jaký motocykl jde ale nejde zvednout jehla v karburátoru? Anebo seřídit bohatost na karburátoru? Ten nápad s ucpáním sání byť i částečného bude mít za následek silně zhoršené výkonové vlastnosti motoru.
doplněno 03.12.11 14:08:Napadá mě i to, že by mohla být snížená schopnost stěracích kroužků neb kroužku který má za následek právě zvýšený výskyt oleje v prostoru spalování a to zapříčiní také tento jev. Ucpáním sání by se to ještě zhoršilo mimo jiné...
No vždyť on "lalalala" píše, v dalším příspěvku, že má svíčku uprostře bílou a okolo černou tak proto jsem psal o tom oleji. To jen aby bylo jasno. Navíc to byla úvaha o možném úniku oleje nad píst - já tím nemyslel totálně zapečený kroužek.
doplněno 03.12.11 16:37:a ještě k tomu = my přece nevíme zda mu to trošku nekouří.
Kdyby šel olej nahoru, byl by černý i izolátor. Myslím, kdyby kouřilo, asi by zmínil. Na barvu svíčky má vliv i tvar spalovacího prostoru a typ použité svíčky, je otázkou, zda je tam přesně ta předepsaná. Obecně ale na vnitřním kovovém obvodu bývá svíčka černější od sazí. Já jsem to chápal jako bílý izolátor.
Pokud se jezdí teď v zimě, je motor jakoby chudší než za tepla a snesl by by bohatší směs než v létě. Také na to má vliv nadmořská výška. U cestovních to není až tak důležité, u závodních se musí ladit i s ohledem na toto. Jsou i další faktory jako je vlhkost vzduchu které hrají roli.
U cestovních motorek je to obecně laděné na nějaké průměrné hodnoty. Pokud se jezdí někde ve vyšších nadmořských výškách musí se jít s tryskou dolu.
Pro zajimavost, v Brně je cestovka která pořádá cesty do Himalájí a dostali se do 5300 metrů na indických motorkách.
www.rajbas.eu/zaj/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.