Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autorádio stávkuje

Od: olaf71* odpovědí: 4 změna:

mám už třetí autorádio, které v zimě nechce načítat CD( pálené i origo) začne hrát až po několika minutách. připadá mi to,, jako by se potřebovalo ohřát, stejně jako já. pokud je venku teplo, tak je vše OK. je rádio vadné, nezdá se mi to normální, ale jelikož už je to třetí kus, tak mě to vyvádí z míry. jedná se o značky kenwood, pioneer, boss

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

no to je uplně normál,autorádio je zatuhlý,cd se nebo čočka se opotí,nebo plovoucí čočka mechaniky vlivem ztuhlosti nejde,cd mechanika je zastaralá,přejdi na nosiče typu SD karta,usb-flasch,pro zkoušku použij transmitter

nejjednoduší zpusob jak zdokonalit rádio o další funkce za par korun

olaf71*
hodnocení

samozřejmě tak používám jen MC a USB, ale jde mi o to, proč teda vyrábí něco, když to nefunguje v zimě. a to se v mém případě týká ne zrovna rádií typu SHIT

jimmyfloyd*
hodnocení

0x

je dost možné příklad (je povisazená trubka od topení pod palubovkou a jak se prudce mění teplota tak se to cd orosí a tím pádem nenačte) já mám cd changer v kufru a tak se ta teplota zase tak nenění a problém nemám, ale kdysi u favorita v zimě mě to občas nenačetlo.

olin*
hodnocení

0x

Zamrzlé...to je normal, mám stejné problemy*zed**modla*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]