Nejste přihlášen/a.
Já se jen optám : nemá náhodou někdo z postižených nějakou možnost tuto věc s ČKP, dát jako podmět třeba ČT či jiné tel.společnosti ,, NOVA , PRIMA věřím tomu že pokud to je opravdu neoprávněné řešení od ČKP a jejich praktikách.Tak potom televizní stanice skočí a budou mít hned něco k reportáži a vloží to i do hlavních zpráv, kde to pořádně rozmažou a dají podmět potmět i vyšším institucím na co mi jsme krátcí .
Co nato říkáte najde se někdo?
Už to tady bylo, dle všeobecných názorů má televize z pojiťoven finanční prospěch zajištěn v rámci reklam mimo jiné a proto do podobné reportáže nepůjdou. Oni nepůjdou tam kde nemohou nic získat ale ztratit. Já se například divím, že se toho neujal nějaký schopný novinář, ten by pro svou redakci získal nebývale velké množství nových čtenářů ale to by asi musel být někdo, kdo má na ně "pivku" jinak se asi špinit nebude - bohužel. Jsme v tom zatím samy ale... KDO VÍ?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.