Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vymena autoradia za jine vs changer?

Od: mosik* odpovědí: 5 změna:

mam origo autoradio škoda na kterem mam cd changer ktery je umisten v kufru... kdybych koupil nejake nove radio jak se to reši stim changerem?da se to propojit nebo to je jenom na originalky radia? detailni popis zapojeni pls ...dik ... nebo se musi koupit přimo autoradio vhodne na toto?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jarda3*
hodnocení

0x

No je to problem ale predpokladam, ze nove radio ma MP3 USB SD a dalsi featury takze CD menic bude uplne zbytecny...

mosik*
hodnocení

tak když už tam je tak ho třeba využít ,ne?

Daleko lepší řešení je mát radio s usb a mp3, to nahradí vše. veřte mi, taky sem to měl.

mosik*
hodnocení

tak jo ale myslel jsem že se to i tak nejak zapojit do toho radia ... určite rychlejsi než neco vypalovat je jebnout tam usb ale prece jenom mit 6disku v kufru a vedet že tam jsou stare osvedcene sonky a na usb hazet nove hity by bylo fajn ... vtom pripade tak changer vyhodit a prodat to ale dneska to nikdo nekoupi

jarda3*

Taky jsem resil, ale opravdu poznate, ze j eto uplne na nic, pokud ma radio moznost pametove karty nebo FLASH disku. Nahrajete tam desitky CD a je to. Jinak jsou ruzne konvertory ale date za to balik, navic je velmi maly vyber radii ktere changer vubec podporuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]