Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký zesilovač do auta?

Od: mosik* odpovědí: 3 změna:

aukro.cz/...

nevim na jake parametry se nejlip divat kolika kanalovy zesilovač...kolik watu utahne bezna baterka 74(mam i vyhrivane sedačky..zrcatka..okna...) octavia LaK...jaka nejlepsi sestava?popripade primo na odkaz ...nejlepe subwoofer zes kabelaž...diky

je to na origo škoda radio

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

blackflamesiczi*
hodnocení

2x

jen JBL magnat uz davno neni co byl je to uz jen image, muzu doporucit JBL GT mel jsem v cougaru 2x cca 450w pri 2ohm asi 700 sub take bedny od JBL nikdo to nikdy nepustil naplno rekord byl 81% a to uz odpadlo zrcatko vevnitr a opravdu pulsovaly oci.

Jinak utahla to pri nastartovanem motoru 60 baterka a to jsem pustil v zime obe okna zrcatka sedacky podsiceni a xenony jeste sice s problemy naskocily. Jinak mam odzkouseneho prodejce ahifi.cz , nedavno jsem resil radio do exe (atip din) a bez problemu me je po telefonu na prodejne zmerily , jinde me poslaly do haje(nebudu kupovat radio za 15000,- aby me tam nepasovalo) a na to ze jsou to moravaci tak bez problemu

doplněno 29.11.11 21:53:

jinak u OCT repro stoji za 2 veci doporucuji vymenu , alpine je dost dobra na normalni repro , nema cenu kdyz to vepredu chrasti a v zadu duni, a hlavne pri montazi myslet na to aby sel zesilovac z bednou vyndat takze odrusene kvalitni svorkovnice, ja musel narychlo prestrihat zlacene kabely, ted to mam na svorkovnice a mam klid, jinak zesilovac pridelat na bednu je to pohodlnejsi

mosik*
hodnocení

tak mi hod přimo odkazy nejake sestavy ...

blackflamesiczi*

Koukni na AHIFI.cz maji tam i sety

ahifi.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]