Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odhlášení auta vs povinné ručení

Od: jindriska* odpovědí: 6 změna:

A chtěla bych se zeptat zda nevadí že je rok stará kupní smlouva,a zda je nutné k tomu odhlášení doplnit o potvrzení o povinném ručení děkuji mnohokrát

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jambus*
hodnocení

0x

Dobrý den Jindřiško.Nejsem si jistý jestli to chápu přesně,ale domívám se ,že k odhlášení doklad o uzavřeném pov.ručení nutný není.

Ten je 100% potřebný až při přihlašování vozidla novým majitelem.A samozrejmě musí mít pov.ručení na své jméno.

doplněno 26.10.08 17:35:

Takže myslím,že stačí k odhlášení kupní smlouva.(pokud má všechny potřebné náležitosti)

macka80*
Doklad o povinném ručení je nutný při odhlášení i přihlášení.Mám s tím teď čerstvou zkušenost

santafreud*
hodnocení

0x
Právě to řeším taky.
muhb.cz/...
spee25*

ja jsem se tam ted dival a podle aktualizace jsou to uz 5let stare data,tak by to asi chtelo neco aktualnejsiho?

hodnocení

0x

Jindřiško, stará kupní smlouva by nevadila. S pojištěním bych to raději zkusil ověřit na vaší evidenci vozidel. Já jsem polopřevodem převáděl vozidla bez dokladu o pojištění. Prošlo to. Je to na náladě uřednice(ka). Nebo zkusit pojistit jen "na převoz vozidla".

peti*
hodnocení

0x

Milan má 100% ně pravdu tak či tak musíš to pojistit. (bohužel)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]