Nejste přihlášen/a.
Myslíte, že mi něco hrozí když si nevyměním přední uložení tlumičů krom komfortu? :D někdy to lupne a při nerovnostech to klepe, ale prachy na předraženej servis nemám..Mít na to nářadí (stahovák) tak si to udělám sám... Je to sice otravný, ale když zhlasim rádio tak je klid :D
Tlumiče nejsou nezbytnou součástí vozu, klidně je vyndejte. Akorát se připravte na častější výměnu gum. A taky Vám auto občas nezatočí tam, kam by mělo.
Ale vážně: asi to není úplně akutní, ale určitě bych to nepodceňoval! Pokud počítáte s tím, že po tisíci km půjde auto do šrotu, asi bych už neinvestoval, Ale jinak neváhejte a vyměňte!
Právě je to už přecejen starej šunt a nechce se mi do toho moc cpát..Je mi jasný, že tlumiče jsou duležitý, ale ty špatný nejsou, jen jim klepe to uložení, nevím kde se s tím jezdilo, protože to uložení by mělo vydržet dost misky zarezlý nejsou takže si nemyslim, že mi to někde upane a čepy a pod. součásti podvozku jsou v pořádku (potvrzeno ze servisu)..
Jestli je to takhle, tak bych situaci řešil na autorádiu, volume doprava. Ale ještě počkejte, snad se ozve Axus nebo Erikch nebo někdo podobný, to jsou specialsté na auta!
Kdysy jsem na Chrysleru 180, což bylo ve své době auto jednička. měl stejný problém. Taky se mi to nechtělo měnit. / ale na tom se šetřit nemá / . Tak jsem nahoře v tlumiči vyvrtal dírku na samořezný šroubek průměr 4 , a tou dírkou jsem doplnil olej injekční stříkačkou. Zašroubováním krátkého šroubku utěsnil. Vydrželo to ještě dva roky bez problémů, než jsem to prodal. Samozřejmě musí být ty těsnící kroužky ještě slušné a ne aby to vyteklo za prvním rohem.
ty xxxx sezen si kvalitni servis, ne znackovej to neni jedno a to same, u me je tohle za hodinu prace cca 500 za oba, pri nakupu dilů u me. A nebo 1000 kdyz si dily sezenete sam, jinak dily prodavam za ceny kelly
No já to vypočítal tak na 4800 i s prací..Nevím kam jinam to hodit..Do autorizovanýho nikdy nejezdím..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.