Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přední uložení tlumičů

Od: axlik* odpovědí: 9 změna:

Myslíte, že mi něco hrozí když si nevyměním přední uložení tlumičů krom komfortu? :D někdy to lupne a při nerovnostech to klepe, ale prachy na předraženej servis nemám..Mít na to nářadí (stahovák) tak si to udělám sám... Je to sice otravný, ale když zhlasim rádio tak je klid :D

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Tlumiče nejsou nezbytnou součástí vozu, klidně je vyndejte. Akorát se připravte na častější výměnu gum. A taky Vám auto občas nezatočí tam, kam by mělo.

Ale vážně: asi to není úplně akutní, ale určitě bych to nepodceňoval! Pokud počítáte s tím, že po tisíci km půjde auto do šrotu, asi bych už neinvestoval, Ale jinak neváhejte a vyměňte!

axlik*
hodnocení

Právě je to už přecejen starej šunt a nechce se mi do toho moc cpát..Je mi jasný, že tlumiče jsou duležitý, ale ty špatný nejsou, jen jim klepe to uložení, nevím kde se s tím jezdilo, protože to uložení by mělo vydržet dost ;) misky zarezlý nejsou takže si nemyslim, že mi to někde upane a čepy a pod. součásti podvozku jsou v pořádku (potvrzeno ze servisu)..

hop®

Jestli je to takhle, tak bych situaci řešil na autorádiu, volume doprava. Ale ještě počkejte, snad se ozve Axus nebo Erikch nebo někdo podobný, to jsou specialsté na auta! :)

janmega*

Kdysy jsem na Chrysleru 180, což bylo ve své době auto jednička. měl stejný problém. Taky se mi to nechtělo měnit. / ale na tom se šetřit nemá / . Tak jsem nahoře v tlumiči vyvrtal dírku na samořezný šroubek průměr 4 , a tou dírkou jsem doplnil olej injekční stříkačkou. Zašroubováním krátkého šroubku utěsnil. Vydrželo to ještě dva roky bez problémů, než jsem to prodal. Samozřejmě musí být ty těsnící kroužky ještě slušné a ne aby to vyteklo za prvním rohem.

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

ty xxxx sezen si kvalitni servis, ne znackovej to neni jedno a to same, u me je tohle za hodinu prace cca 500 za oba, pri nakupu dilů u me. A nebo 1000 kdyz si dily sezenete sam, jinak dily prodavam za ceny kelly

axlik*
hodnocení

No já to vypočítal tak na 4800 i s prací..Nevím kam jinam to hodit..Do autorizovanýho nikdy nejezdím..

blackflamesiczi*

auto? Znacka? Ulozeni stoji okolo 500,- nejdrazsi jsem kupoval za 1200,- na nejakej atip za par

axlik*
29.11.11 21:36
hodnocení

Clio 92

blackflamesiczi*

FB 10089, 400 kus tak neni co resit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]