Nejste přihlášen/a.
Pokud kupuješ ´standardní´ rádio s ISO konektorem (a dosud jej v autě nemáš), budeš potřebovat toto - nej-ceny.cz/... - cena je ´trošku´ sympatičtější, než na tvém odkazu...
To Martinzprahy - není nic jednoduššího, než vyndat stávající rádio a kouknout se, ne?
Mám dojem, že když jsem si - kdysi - do Okty ´97 rádio dával, redukci jsem potřeboval - ale - bohužel, je to "kdysi"...
Jeste pred par minutami, nez jsem se zacal , bych rekl, ze to fungovat bude, ale ted uz si tak jisty nejsem
Na druhou stranu ten tvuj obchod je snad oficialni obchod Skodovky (?) , takze by to snad meli vedet.
Jeste pred par minutami, nez jsem se zacal hrabat na Googlu, bych rekl, ze to fungovat bude, ale ted uz si tak jisty nejsem
Na druhou stranu ten tvuj obchod je snad oficialni obchod Skodovky (?) , takze by to snad meli vedet.
Teď jsem totálně zmatenej... Prostě nevim jestli ty konektory budou sedět, nejsem totiž autoelektrikář...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.