Nejste přihlášen/a.
Pokud kupuješ ´standardní´ rádio s ISO konektorem (a dosud jej v autě nemáš), budeš potřebovat toto - nej-ceny.cz/... - cena je ´trošku´ sympatičtější, než na tvém odkazu...
![]()
To Martinzprahy - není nic jednoduššího, než vyndat stávající rádio a kouknout se, ne?
Mám dojem, že když jsem si - kdysi - do Okty ´97 rádio dával, redukci jsem potřeboval - ale - bohužel, je to "kdysi"...
Jeste pred par minutami, nez jsem se zacal , bych rekl, ze to fungovat bude, ale ted uz si tak jisty nejsem ![]()
Na druhou stranu ten tvuj obchod je snad oficialni obchod Skodovky (?)
, takze by to snad meli vedet.
Jeste pred par minutami, nez jsem se zacal hrabat na Googlu, bych rekl, ze to fungovat bude, ale ted uz si tak jisty nejsem ![]()
Na druhou stranu ten tvuj obchod je snad oficialni obchod Skodovky (?)
, takze by to snad meli vedet.
Teď jsem totálně zmatenej... Prostě nevim jestli ty konektory budou sedět, nejsem totiž autoelektrikář...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.