Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Včera jsme tu probírali jedno oktávku se špatným turbem, rozhodl jsem se tedy, že NE.
Ještě bych se chtěl zeptat na jedno auto a to: aukro.cz/...
Co si o tom myslíte, má cenu to dražit? Do jaké ceny?
Děkuji za názory.
jaký máte cenový strop? pak se budeme bavit o autech
a na co má být auto "určené"? (rodina,nebo jen pro vás apod.)
pokud má prodávající auto v "polopřevodu " na sebe, nechápu proč píše v zadání že dostanete auto s malým TP a "plnou mocí" k přihlášení na sebe...
Protokol podobný tomu zu Cebia vyrobí na kopírce a scaneru i větší dítě
Pochopil jsem z toho, že auto na sebe nepřihlásil a že má k auto tedy malý TP - většinou ho při odhlášce předchozího majitele prostřihnou. A ta plná moc je snad nutná, aby mohl případný kupec auto přihlásit na sebe a ne na toho dotyčnýho v polopřevodu ( plná moc na toho z polopřevodu na nového kupujícího ). S Cebií nevím, zkušenosti nemám...
není nad to auto vidět a vzít si k tomu někoho kdo tomu kapku rozumí,bazarů je mraky a aut ještě více,udělěj si nějakej finanční plán kam mužeš a vyraž na obhlídku,na takvýhle nakupování se vyprdni ,abys nesplakal nad výdělkem
plná moc slouží podle zákona k tomu, aby zmocnitel zmocnil zmocněnce k tomu, aby zmocněnec jednal jeho jménem... Tedyx jménem zmocnitele...Pokud tedy chcete jednat jménem člověka, který už auto nevlastní, ktarý auto prodal dál, a který na sebe nechce auto přihlašovat, vůbec nechápu, k jakému úkonu bude tato plná moc udělena...
Tak já s Cebií zkušenosti mám, když jsme viděl nedávno protokol z Cebie, kterým měla být provedena tzv. bezpečná identifikace vozidla, bylo to několik obecných vět, asi ve stylu...mohlo by, s největší pravděpodobností, atd blablabla...pokud si dá cebia práci a uvede do protokolu že u auta je namontována převodovka která byla z výroby namotována do auta s VIN : XXXXXXXXXXXXXXXXXX, tak stejně neuvede do protokolu větu, že bylo auto ztotožněno s autem podle TP...a to vše za cca 5-6,5 ticíce Kč...
Je to soukromá firma a její písemné bláboly v podstatě nemají žádnou úřední váhu...
pokud jde o aukro, tam nidky nevyděláte, protože prodávající si z jiného účtu přihodí sám, případně auto sám sobě vydraží, pokud by se měl dostat pod cenu která není podle jeho představ...pak se vystaví na aukro znova,l s úpoznámklou, že vydražitel nakonec auto po osobné prohlídce neodebral...já bych se na zatmavenou českou fabii vykašlal a koupil bych si nějakou v SRN, po 1. majiteli s jasnou servisní historií atd...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.