Nejste přihlášen/a.
jak můžu snížit podvozek u fáčka za co nejlevnější cenu?
Dát tam nějaké ,,na odpis" tlumiče
Né, teď vážně, před pár lety jsem měl fáčko a byly tam nějaké sportovní péra - jak vpředu, tak vzadu. A na nich to bylo snížený. Když jsem to porovnával s jiným fáčkem, tak předem byl dost znát... Zase na druhou stranu bylo fáčko dost tvrdé a každá díra byla v kabině cítit...
Co já bych dal za to abych byl kousek vyšší. Mám hondu civic r.v. 1990 a s nízkým podvozkem mám při současném stavu komunikací jen problémy. Teď v zimě bude stačit jen neodklizený zmrzlý sníh, střední část výfuku jsem si poškodil o zvýšený kanál, když se frézuje vozovka a někde trošku víc uberou... Buďte rád, že máte větší průchodnost.M.
Pokud budete snižovat, tak použít tvrdší tlumiče a k nim nižší péra. Musí být navzájem kompatibilní. Musí se také vyměnit všechny silenbloky v ramenech za tvrdší a kvalitní, jinak ty levné hned vymačkáte a bude to silně bouchat. Na Favorita by se tvrdé odpružení dávat dle mého názoru nemělo. Celá kastle je se díky tvrdému odpružení bude silně namáhat a svary a napadená místa korozí se budou trhat. Silentbloky na motoru budou též více trpět (na vodní pumpu určitě celogumový).
Lépe mít podvozek komfortní, ale to není na nějaké závodění. Fávo Vám pak déle vydrží. Mám Favorita 1990 v TOP stavu kastle a rozhodně bych to neničil tvrdými tlumiči a snižováním už vůbec ne.
obecně podvozek lze "rozumně" snížit sport.pružinami-do 3cm lze ponechat i origo tlumiče...U Fáčka jsou asi zbytečný silonový silentbloky-to už se pak celé značně prodražuje...No a pak -pokud na to jsou kačky,lze dělat divy se stavitelným podvozkem,spolu právě se silon.komponenty uchycení atd.,akorát,že Fáčko na to,jak se trefně říká, "nemá koule"(motorizaci)-což nemyslím ve zlým,ale taková je realita...
Kámoš má feldu na uříznitých pérech a je o 12cm nižší oproti seriové výrobě, náklady prý 1500Kč.
jen to udělej,silnice tankodrom,zachvilku se ti to rozpadne,bude to tvrdý jako blázen a začně ti to odcházet okolo,čepy,ložiska atd,gumám to taky nepřidá,rázy pujdou do kastle,pak policajtum se to taky líbí,a na stk budeš za kinga,,tak že mášli rád problémy hurá do toho,jinak nejmenší zlo je stav podvozek ale cena je vetší jak to fáčko
další trouba,který pak pozná,jak je chytrý.Za okamžik to orve na prvním obrubníku a pak mu hned shnijou práhy,protože se o obrubník zespoda odrbou.
no snížit favorita, buď uřízni pružiny
nebo kup pružiny jom či jiné na původní tlumiče
popř hp sporting je nejlepší stavitelný podvozek za přijatelnou cenu.
PRAHY! jsem ještě neviděl odrbaný od obrubáku by mě zajímalo jak parkuješ,
při sníženém podvozku je taky dobré mít ližinu pod motorem a převodovkou..
obrubník jsem uváděl jen jako příklad.Nemusí to být zrovna ten obrubník.Vím,jak tyhle auta od takových íqáčů vypadají.
jak můžeš posuzovat a hlavně urážet , tím urážíš i mě to jako chceš říct když si někdo sníží podvozek je hnedka dement?
moje první auto byl favorit a se sníženym podvozkem se stavitelnýma tlumičema hpsporting.cz/.... se silonovejma dorazama a s ližinou pod motorem.
.. když to má někdo jako koníčka tak ať má, někdo hulí 2 krabky denně a chodí pravidelně do hospody . a druhej si sere prachy do tohodle,
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.