Ahoj, koupil jsem si starší auto VW brouk 83 a při evidenční kontrole mě oznámili že číslo s typem motoru ani VIN karoserie se jim nezdá originální, takže mě poslali domů. Akorát se jim líbilo že VIN na štítku souhlasí. Přitom bývaláho majitele znám a jemu auto v pohodě procházelo bez ůplatků. Asi sem narazil na špatně vyspanýho technika... Poradili mě abych se kdyžtak obrátil na CEBIA aby mě vydaly potvrzení že ůdaje identifikátorů odpovídají stavu vozidla, stáří, výbavě atp. něco jako certifikát identity vozidla. Nemáte náhodou prosím někdo podobnou zkušenost? A zkoušet autorizovaný servis VW vzhledem k tomu že auto se v Evropě nevyrábí už hóóódně dlouho by asi nemělo smysl. Nebo ano? Předem děkuji za rady
Tak to byl hodne spatne vyspanej technik a Ty si zajed jinam. Na evidencni kontrole se porovnavaji udaje na aute s udaji v TP. Pokud souhlasi, tak nema technik co kecat a ma dat stempl. To jestli je neco falesne nebo prave je prace pro policii a ne pro nejakyho technika. Ze se mu neco nezda na tom nic nemeni. Pokud to souhlasi, tak te nemuze takhle odbyt.
martinov*
No ůčelem EK je samozřejmě porovnání udajů v TP a na autě, ale když je třeba očividně vidět, že se typ a číslo motoru a třeba i VIN vyťukal v garáži raznicí, tak může mít podezření že se snažim zlegalizovat třeba kradený auto a pak mi to samozřejmě nedá, protože od toho evidenční kontrola je aby zachytila nezákonný úpravy identifikátorů právě tak často používaný u trestný činnosti... ale starej brouk rozhodně nepatří mezi auta který je potřeba zlegalizovat po krádeži. A ještě mi řek že mě tim vlastně chrání když mi to nedá ,ale mě tim spíš škodí, protože mam zatim nepřihlásitelný auto a vyhozený prachy... Každopádně dík za vyjádření stejně logickýho názoru jako mam já, ale byrokracie neni od toho aby byla logická ne?
santafreud*
Já koupil podobnýho pradědka a jezdím celou dobu do stejný STK. Na evidenčku, na eise.. mám ji za barákem. Už vím, jak to chodí, trvalo mi to teda dlouho, než mi to došlo, já mám holt dlouhý vedení: porblémy se vynořujou, dokud tu díru v realitě neucpeš stovkou nebo neprokopneš mnohem větší díru, ze který se valej plánovitě jiný problémy. Takže když na začátku STK nemohl chlapec nic najít (ležel jsem pod autem dva měsíce, než jsem to všechno vyšperkoval a zamazal), začal aspoň s tím, že tenhle motor podle čísla patří už do katalyzátorový řady... Tak povidám No já tam nic neměnil, na evidenčce to bylo tady a papíry od ní mám, takže jeslti mi to vyhodíte na číslech, nějakej váš kolega si topěkně odskáče. A pojďmě se kouknout na brzdy, myslím, že se mi ty zadní nepovedlo dát dokupy. No vyletěl jsem na brzdách, ty jsem spravil a byl jsem tam. Ale kdybych to včas utnul stovkou... no, u takovýho pra-kusu by čistej list závad vypadal jako provokace... Takže moje vsvětlení: asi čekal bakšiš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.