Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chci se jen zeptat kolik můžu dovést z polska benzínu v kanystru aniž by mi hrozil nějaký postih od případné kontroly diky
Hell... 20 litru a nádrž jak píší.. ani kapku navíc..
doplněno 26.11.11 15:14:tr..je to blbost rady v jospě raději neposlouchat.. "celnící" s podbnýma vydrbávají mají možnost kontroly i několik km za "hranicí" ...
Co lze ale aplikovat a četl jsem to přímo zde na sevru je starej medour co měl prý více jak 100L nádrž... tam nemůžou nic říct a šikovnej by toho za den převezl víc,...
Zdravím já slyšel, že plnej vozejk, klidně kanystrů. Stačí na celnici vyložit, odjet za čáru a přenést vyložené kanystry zpět na vozík a můžete jet. V tomto případě to už není převoz, ale přenos a tím že jste přerušil jízdu a kanystry vyložil, je to ok. Ukazovali to i ve zprávách a prý to funguje.
Mám tušení že 5-10 ...ale stejně mě vždycky tyto dotazy lulanů pobaví.Letos jsem jel do Bulharska na dovču ,plná nádrž a v kufru měl 100litrů nafty a nic neřešil ,poslední plastové kanystry jsem doléval 100km před Primorskem .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.