Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ložisko - půjde použít?

Od: sanka* odpovědí: 13 změna:

Ahoj,objednával jsem si ložisko o dealera na Seat Cordobu (99-02),nikdy nebyl s žádným dílem problém,jen teď mě zarazilo že mi přivezl ložisko od fy Margo ale na krabičce je napsáno že je pro model vw golf 2,3,passat,jetta..mezi roky 88 - 97,myslíte že to půjde i na ten Seat a bude to v pořádku?Je to přesně ložisko MAR 3047/1.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

e250td*
hodnocení

0x

Mohlo by to jít,SEAT je podobně jako ŠKODA VW . ZKUS POHLEDAT ... autodilyadv.cz/...

colombo*
hodnocení

0x

Pokud je stejné označení ložiska, tak bude pasovat. A zkontrolujte označení přímo na ložisku a ne na nějaké krabičce.

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

bez problemu vzdyt je to koncern nedelaji se loziska a dily jen na jedno auto bylo by to drahe

sanka*
hodnocení

No,tak leda při montáži,ale snad ví co prodává.. :) Nikdy nebyl problém,tak snad ani teď,jen se chci ujistit..

sanka*
hodnocení

Ještě jsem jen tak pátral a na šel tohle,výpis těch aut je docela širokej,tak to snad půjde.. :) autodilylevneji.cz/... ale na to co mám bohužel ani není napsanej nějakej rozměr,aby jsem to zkontroloval..

sanka*
hodnocení

Tak nekoukal na to prosím ještě někdo? :)

erikch*

neboj se toho-bude ti tam pasovat...

sanka*
hodnocení

A je to aspoň trochu kvalitní?Nikde jsem o té firmě Margo (Mar) nic moc nenašel..

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

najdi si lozisko na kellyn a dole dej vyskyt produktu a najdes jich kopice

sanka*
hodnocení

Děkuju za odkaz,ale můžete ještě někdo říct vaší zkušenost s touto firmou,nebo jen jestli je teda kvalitní?

blackflamesiczi*

ono je to jedno, ve finale to lozisko delaji 2-3 firmy a jen na to razi jina loga

hop®
hodnocení

0x

MAR je výrobce. Ložiska mívají normalizované rozměry. Hledal bych na zkl.cz/... podle čísla - jsou v tom zakódované lícované rozměry ložiska...

sanka*
hodnocení

No ale pořád nikdo neřekl,jestli je ten Mar dobrý vyýrobce.. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]