Nejste přihlášen/a.
Ahoj,objednával jsem si ložisko o dealera na Seat Cordobu (99-02),nikdy nebyl s žádným dílem problém,jen teď mě zarazilo že mi přivezl ložisko od fy Margo ale na krabičce je napsáno že je pro model vw golf 2,3,passat,jetta..mezi roky 88 - 97,myslíte že to půjde i na ten Seat a bude to v pořádku?Je to přesně ložisko MAR 3047/1.
bez problemu vzdyt je to koncern nedelaji se loziska a dily jen na jedno auto bylo by to drahe
No,tak leda při montáži,ale snad ví co prodává.. Nikdy nebyl problém,tak snad ani teď,jen se chci ujistit..
Ještě jsem jen tak pátral a na šel tohle,výpis těch aut je docela širokej,tak to snad půjde.. autodilylevneji.cz/... ale na to co mám bohužel ani není napsanej nějakej rozměr,aby jsem to zkontroloval..
MAR je výrobce. Ložiska mívají normalizované rozměry. Hledal bych na zkl.cz/... podle čísla - jsou v tom zakódované lícované rozměry ložiska...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.