Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám hodně rezavé šrouby a náboj na kolách vozidla. Co na to pomůže? Něčím očistit a natřít?
Díky
Já na to používám nějaký penetrační nátěr který mám doma ze starých dob. Je to něco jako rozpuštěný asfalt v nějakém ředidle. Trochu předem očistím drátěným kartáčem a lehce přetřu štetcem. Určitě jsou na to v každé specializované prodejně prostředky, toto se mi ale osvědčilo. Díky řidkosti to vsákne i do rezu a přestane dále korodovat. Závity kol lehce potřu voskem na dutiny. I po dlouhé zimě a solných lázních závity nereznou.
Já rezavé šrouby trochu očistím a mám zbytek stříbrného HEMERITu (malá plechovčička asi 250 ml), to vydrželo nejdéle. Jinak souhlas s voskem na vystříkávání dutin automobilů-dobrý konzervant před solí!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.