Nejste přihlášen/a.
to je něco, čemu nerozumím a nic mi to neříká. Snad jen datová schránka?
pokud nejsem uplný hlupák...
takto muzes komunikovat se statnima uradama a veskeryma pravnickyma osobama (musi ji ze zakona mit) a ma to stejnou vahu jako doporuceny dopis ale jako bonus je overitelny obsah, nikdo nemuze rict je v obalce byl prazdny papir a podobne.
Zadara to vystavi na poste a kdyz ti treba jako podnikately zaslou doporuceny dopis (papirovy) a nevyuziji datovku tak ho muzes v klidu ignorovat a nemuzou ti nic. Jinak pri zarizovani na poste at formular neni NV ten trvá 30 dni protoze ho overuje ministerstvo.
doplněno 22.11.11 23:02: jinak vcera jsem byl asi hodne utahanej, prozoze jsem sem tu datovku dal a dnes me sralo ze me ji nechteji rict, asi musim vic spat
pokud je ČKP veřejnou institucí a je její povinností odpovědet, může nějaký nasr**ý občan kterého ČKP "buzeruje" kvůli pojištění auta v polopřevodu, použít postup aktivisty pana Sedláčka, který podal žalobu na pražský magistrát, který odmítal poskytnout zprávu - informaci jak se v Praze přidělují tzv."lepší" značky...
Požádat ČKP o písemné vyjádření jakým způsobem zjišťuje vlastníka a provozovatele u auta ve statutu polopřevodu atd, a na základě čeho je obesílá s nesmyslnými požadavky, u auta v polopřevodu ze zápsiu v registru nelze vlastníka ani provozovatele určit, když neodpoví, požádat o vyjádření minsterstvo financí ČR, zda je ČKP povinna tyto informace sdělit, a pokdu MFCT tuto skutečnost potvrdí a ČKP přesto nic nesdělí, podat na ČKP kvůli tomu žalobu...soud jí obstaví majetek a uvidíte to tóčo...hned toho budou plná média
" nu " - moc dobrý příspěvek díky za něj, jsem přesvědčen o tom, že jak se dlouho bude "vařit" okolo čkp podobná kašička tak se přeci jen něco stane a budu doufat, že se takovéto firmy budou zodpovídat z řady trestných činů! Zdravím všechny, kteří se nebojí dát na jevo svůj postoj vůči čkp, eosu a podobným jako že firmám!
jo a te dby to bylo dobre sesmolit do pouzitelneho zapisu a pote me to poslat a uvidime, protoze ja se k tomu ostanu tak pristi rok
Tobě blackflamesiczi také dík především za poskytnutí ID čkp ale i za příspěvky, které jsou také velmi dobré a ve spojitosti s námi všemi to by to byl v tom čert aby se nepodařilo s tím pohnout a dát tím najevo velmi silnou opozici k praktikám,do kterých nás nutí okolnosti ohledně čkp a jejich "OBCHODNÍCH PARTNERŮ"!
no ja jsem hlavne zvedavej na nazor tady naseho poslance, me nejde o nic jen me to neskutecne "sere" pristi tyden se za nim zajdu podivat a co me na to rekne.
Nevěřím, že by tomuto problému ohledně čkp, eosu, atd a jejich praktikám - poslanec nějak rozuměl více než na této poradně řada poradců, kteří jsou v tomto frekvetovaném tématu v jistém předstihu. Ale třeba se mýlím a řekne k tomu své ale moc tomu opravdu nevěřím. K vyjádření je třeba nějakého právníka, který se něčím podobným zabývá a mohl napadnout praktiky čkp...! Každopádně bych byl také zvědav co na to říká.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.