Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna oleje vs únik oleje

Od: repe odpovědí: 7 změna:

Nechal jsem si v servisu vyměnit motorový ojel a dnes ráno jsem v garáži zjistil, že mám pod autem fleky od oleje. Dříve mě nic nekapalo. Co udělali špatně? A jak se to dá opravit? Zítra to chci reklamovat.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkuste se podívat pod auto, najít olejovou vanu a na ní by měl být šroub. Jestli to kape od něho, zkuste ho jen dotáhnout. Pokud nepomůže tak reklamace, pokud to kape jinde tak určitě reklamace, otázka je jestli díru ve vaně "vezmou na sebe"

1jara*
hodnocení

0x

Koukněte odkud kape, mohli pod šroub dát starou podložku, pokud není zátka kónusová, nebo kape kolem olekového filtru.

nu*
hodnocení

0x

tak jde o to, jak velké fleky, možná při nalévání něco vyteklo vedle, a v garáži to kapalo pod auto, zkontrolujte mě

rkou hladinu

chrest*

přesně to se teď stalo mně, když jsem vyměňoval olej, trochu mně to uchcalo vedle a bylo...řekl bych, že to bude aj tento případ, takže zkontrolujte jestli je dost oleje, když bude tak zkontrolujte ještě za pár dní a hotovo

repe
hodnocení

Olej měnili v servisu, moje garáž byla čistá a tedˇjsou tam kapky.

standa1*
hodnocení

0x

Jestli budete dotahovat ten šroub tak s citem! U některých aut se rádi strhávají závity .

stirecek*
hodnocení

0x

Možná jim něco ukáplo na blok nebo někde a doma ti to jen steklo na zem. Nebo je špatně dotažený šroub na vaně - vymačkané těsnění. Pak je možné, že nedotáhli dostatečně filtr a ten se mohl povolit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]