Nejste přihlášen/a.
Pardon, zakládám nové vlákno, neb problém se trochu změnil. Stále Fiat Doblo...
V servisu mi dnes motorek ostřikovače vyměnili a vepředu stříká OK. Jenže když chci stříknout dozadu, tak tam nic a stříká zase jen vepředu
Volala jsem tam, prej motorek je tam jen jeden, asi hadička někde vypadla... logiku by to mělo, kdyby zadní nestříkal a nic, ale že to žene dopředu, to by mohlo být, prosím, čím?
Já ten zadní moc nepoužívám, ale zase když mi to v servise opravěj, snad ne za další prachy, tak se o to budu hlásit...
Na jednom webu jsem našel info, že by to mohlo bejt špatným motorkem Stejnej problém, vyměnili a bylo vše v pořádku.
Jo, jako do kufru třeba nebo na zem? To právě nyní ve tmě a v zimě na ulici nevidím, mohu mrknout ráno. Jen je mi divný, že kapalina vylítne předem, když ji chci honit dozadu na okno.
I když mě napadá, že se mi zdálo, že to vepředu stříká nějak moc, možná je to i mimo předepsaný otvor pro stírání předního skla...
taky mě to nestříkalo a byla rozpojená hadička,je to pospojovaný po cestě spojkama a když jedna povolí teče to do auta,tak že hledat kde ale je to jednoduchý voda se rychle ukáže
doplněno 21.11.11 18:21:je blbost aby vám při zadku stříkal i předek,bud předek nebo zadek
zcela jednoduché-místo dvouvývodového motorku vám tam dali jednovývodový...-proto jakmile dostane impulz(proud),tak sice funguje,ale nemá kam jinam-díky pouze jednomu vývodu...
Nevěděla jsem, že jsou i jednovývodové varianty.
Ale nemyslím resp. nevěřím, že by tam pracovali takoví amatéři, že by tam dali jinej typ. Ten starej mi věnovali jako suvenýr, to oni dělají vždy
No jo, tak pak to možná chápu: já vzádu mám okna i stěrač... a jsou ale i Dobla bez skel vzadu.
Je praktické se na to vybodnout a nechat si to vzadu jen se stíráním "nasucho"?
ja osobne vnitrni zrcatko nepouzivam a ani zadni sterac ale jestli ho pouzivate budete mit v kopru zadni okno poskrabane
doplněno 21.11.11 21:41:jinak stejnej moturek najdete i v citroenu peugeotu a podobne , nikdo nedela moturek ostrikovacu jen na jeden model
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.