Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Místo vzadu mi stříká jen na přední sklo

Od: jana73 odpovědí: 11 změna:

Pardon, zakládám nové vlákno, neb problém se trochu změnil. Stále Fiat Doblo...

V servisu mi dnes motorek ostřikovače vyměnili a vepředu stříká OK. Jenže když chci stříknout dozadu, tak tam nic a stříká zase jen vepředu :(

Volala jsem tam, prej motorek je tam jen jeden, asi hadička někde vypadla... logiku by to mělo, kdyby zadní nestříkal a nic, ale že to žene dopředu, to by mohlo být, prosím, čím?

Já ten zadní moc nepoužívám, ale zase když mi to v servise opravěj, snad ne za další prachy, tak se o to budu hlásit...

Na jednom webu jsem našel info, že by to mohlo bejt špatným motorkem :( Stejnej problém, vyměnili a bylo vše v pořádku.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

a netece to nekde , kdyz to zkusite?

jana73
hodnocení

Jo, jako do kufru třeba nebo na zem? To právě nyní ve tmě a v zimě na ulici nevidím, mohu mrknout ráno. Jen je mi divný, že kapalina vylítne předem, když ji chci honit dozadu na okno.

I když mě napadá, že se mi zdálo, že to vepředu stříká nějak moc, možná je to i mimo předepsaný otvor pro stírání předního skla...

taky mě to nestříkalo a byla rozpojená hadička,je to pospojovaný po cestě spojkama a když jedna povolí teče to do auta,tak že hledat kde ale je to jednoduchý voda se rychle ukáže

doplněno 21.11.11 18:21:

je blbost aby vám při zadku stříkal i předek,bud předek nebo zadek

jana73
hodnocení

No jo, a přece stříká v obou polohách páčky vpředu :(
erikch*

zcela jednoduché-místo dvouvývodového motorku vám tam dali jednovývodový...-proto jakmile dostane impulz(proud),tak sice funguje,ale nemá kam jinam-díky pouze jednomu vývodu...

jana73
hodnocení

Nevěděla jsem, že jsou i jednovývodové varianty.

Ale nemyslím resp. nevěřím, že by tam pracovali takoví amatéři, že by tam dali jinej typ. Ten starej mi věnovali jako suvenýr, to oni dělají vždy:)

blackflamesiczi*

jsou pro dodavky, tam zadni sterac opravdu nepotrebujete

jana73
hodnocení

No jo, tak pak to možná chápu: já vzádu mám okna i stěrač... a jsou ale i Dobla bez skel vzadu.

Je praktické se na to vybodnout a nechat si to vzadu jen se stíráním "nasucho"?

blackflamesiczi*

ja osobne vnitrni zrcatko nepouzivam a ani zadni sterac ale jestli ho pouzivate budete mit v kopru zadni okno poskrabane

doplněno 21.11.11 21:41:

jinak stejnej moturek najdete i v citroenu peugeotu a podobne , nikdo nedela moturek ostrikovacu jen na jeden model

jana73
hodnocení

Já teda koukám i vnitřkem a zadním oknem. Poškrábané okno není. Jen ten stěrač by to chtělo novej vzádu, nemám ho moc rovnej :(

jana73
hodnocení

0x
Konec pátrání. Servis to zvládl. Na výbornou! Chyba byla na mé straně :( Su husa!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]