Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nepředali doklad o ekologické likvidaci

Od: voloda* odpovědí: 11 změna:

Kdo poradí jak postupovat nebo co dělat?Můj problém: Předal jsem k ekologické likvidaci proti potvrzení automobil zn.Favorit,jehož doklady a SPZ mám uloženy v depozitu pro nepojízdnost.Dle inzerátu vyhledaná firma vozidlo odvezla s tím,že mi pošlou řádný likvidační protokol,abych mohl vozidlo odhlásit z registrace a provozu.Od té chvíle jsou nedostižitélní!Telefon nezvedají jakoby neexistovali a na doporučené dopisy nereagují!Musel jsem již prodloužit depozito,protože bez řádného protokolu se se mnou o vyřazení z evidence nikdo nechce bavit.Poraďte co tedy mám dělat,abych vozidlo mohl odhlási z trvalého provozu.Děkuji předem za rady a jsem volodkovič@seznam.cz

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Jestli si to jeste nevyresil, tak mam pro Tebe nekolik moznych reseni:
Muzes to nechat tak, jak to je, pac jestli jsou znacky v depozitu, tak je tam muzes nechat treba dalsi milion let a nic se nedeje.
Muzes auto odhlasit - prihlasit na nekoho jineho. Ten uz to na sebe neprihlasi a auto zustane vyset ve vzduchoprazdnu mezi vami dvema na veky veku.
Muzes zajit na vrakac, kde Ti za par stovek vystavi potvrzeni o ekologicke likvidaci a muzes jit vesele odhlasovat.
Muzes sehnat jiny vrak, ktery das na vrakac a potvrzeni si nechas vystavit na tvoje auto. To je to same jako predchozi, akorat misto penez dodas vrak.
Muzes samozrejme podavat trestni oznameni na vsechny strany jak bylo zmineno, ale nevim k cemu Ti to bude. Bud rad, ze si se auta zbavil.
Osobne doporucuji prvni reseni.
8976*

no ale za depozit se platí? mám dojem že kilo za rok?

Ostatní varianty schůdné, ale už si snad poradil...

8976*
hodnocení

0x

oznamte na policii ČR uvednou skutečnost - podejte trestní oznámení na neznámého pachatele pro zcizení vozidla, doufám že máte aspoň čislo auta, které váš vrak odvezlo...

hodnocení

0x

Co je ve smlouvě? Máte ji určitě?

volodkovicvaclav*
hodnocení

0x

Ano mám prohlášení o převzetí vozidla k likvidaci a dodání protokolu o jejím provedení.Toto obsahuje údaje o autě,o mě a údaje přebírajícího.Jeho jméno,adresu,číslo telefonu i občanského průkazu a vlastnoruční podpis.Ale vše je mi na nic,když telefony nebere a doporučený dopis neodpovídá.S díky a pozdravem:Volodkovič Václav.

Nepředali doklad o ekologické likvidaci

Milý Voloďko, obávám se že s tímto neupějete.

Mohu Vám poradit, ale jen na ICQ 55180641, skype: milancukrar, mailto milan.cukrar@volny.cz

Ostatním se omlouvám, ale není to zrovna správné právní jednání. Ale funguje to. České"vyčuránství"

8976*

a co takhle vnitřní poštou když už to tutláš...

samozřejmě že vnitřní poštou to jde taky, ale přes skype je to daleko rychlejší a pošlu mu i formuláře na vyplnění. Jsem přesvědčen, že už dneska je vozidlo právně mimo dosah tazatele.

doplněno 20.10.08 18:53:

Podat trestní oznámení vůbec nepomůže, páč ten telefon je neplatný, jako číslo OP i jméno. Na koho tedy? Na neznámého pachatele? Zkrátka tazatel malétl podvodníkovi na lep a kecy. On ho nemohl předat k likvidaci, když mu zůstali všechny doklady.

Proto jsem to řešil přes skype, neboť poštou by to trvalo týden. Za 30 minut psaní vylo vše OK.

bobeson*
hodnocení

0x

Dobrý den,

podejte trestní oznámení.

volodkovicvaclav*
hodnocení

0x

Děkuji všem zůčastněným na řešení mého vleklého problému s návrhy na řešení.Je opravdu potěšitelné,že se najdou ještě slušní lidé v dnešní tak nefér době,kteří se snaží pomoci.Děkuji všem za snahu a účast!Voloda.*andel*

Voloďo, už je to OK?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]