Nejste přihlášen/a.
Kdo poradí jak postupovat nebo co dělat?Můj problém: Předal jsem k ekologické likvidaci proti potvrzení automobil zn.Favorit,jehož doklady a SPZ mám uloženy v depozitu pro nepojízdnost.Dle inzerátu vyhledaná firma vozidlo odvezla s tím,že mi pošlou řádný likvidační protokol,abych mohl vozidlo odhlásit z registrace a provozu.Od té chvíle jsou nedostižitélní!Telefon nezvedají jakoby neexistovali a na doporučené dopisy nereagují!Musel jsem již prodloužit depozito,protože bez řádného protokolu se se mnou o vyřazení z evidence nikdo nechce bavit.Poraďte co tedy mám dělat,abych vozidlo mohl odhlási z trvalého provozu.Děkuji předem za rady a jsem volodkovič@seznam.cz
Ano mám prohlášení o převzetí vozidla k likvidaci a dodání protokolu o jejím provedení.Toto obsahuje údaje o autě,o mě a údaje přebírajícího.Jeho jméno,adresu,číslo telefonu i občanského průkazu a vlastnoruční podpis.Ale vše je mi na nic,když telefony nebere a doporučený dopis neodpovídá.S díky a pozdravem:Volodkovič Václav.
Milý Voloďko, obávám se že s tímto neupějete.
Mohu Vám poradit, ale jen na ICQ 55180641, skype: milancukrar, mailto milan.cukrar@volny.cz
Ostatním se omlouvám, ale není to zrovna správné právní jednání. Ale funguje to. České"vyčuránství"
samozřejmě že vnitřní poštou to jde taky, ale přes skype je to daleko rychlejší a pošlu mu i formuláře na vyplnění. Jsem přesvědčen, že už dneska je vozidlo právně mimo dosah tazatele.
doplněno 20.10.08 18:53:Podat trestní oznámení vůbec nepomůže, páč ten telefon je neplatný, jako číslo OP i jméno. Na koho tedy? Na neznámého pachatele? Zkrátka tazatel malétl podvodníkovi na lep a kecy. On ho nemohl předat k likvidaci, když mu zůstali všechny doklady.
Proto jsem to řešil přes skype, neboť poštou by to trvalo týden. Za 30 minut psaní vylo vše OK.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.