Nejste přihlášen/a.
Domnívám se, že tento není vhodný, spálí se. Spíše tento: www.zbozi.cz/
Moje zkušenosti se stříbnou barvou na výfuky nejsou nic moc, je matná a časem mi stejně začalo korodovat. Než kombinaci ne moc pěkné stříbrné, raději použiji černou žáruvzdornou a mám pocit že ke chromovanému tlumiči to vypadá lépe. Ostatně u spousty drahých motorek jsou svody černé již z fabriky.
abych pravdu rekl ze svych zkuseností mel sem dve stary motorky a na obou sem to zkousel a vysledek? zbytecne tahani penez,i pres veskerou pripravu to nevydrzelo,mytí brouseni smirkem,cisteni benzinem a dratenym kartacem... pokazde se to oloupalo a nic,jen jednou sem na pionyru zkusil nastrikat prímo koleno (svod) chrom-sprejem od motipu a ikdyz nebudete verit dal sem pouze asi dve vrstvy,nevypaloval sem to,proste ocistení dratakem pouze,nastrik,zaschnutí,a montaz,nebudete verit ale koleno jen mirne zezloutlo u valce a jinak krasny,zadny bublinky proste to drzelo,nevim jak je to mozné,priste bych to uz nezkousel protoze to byla asi jen nahoda,spis bych pouzil na vlastní ruce cernej zaruvzdor nebo at si s tim hrajou odborny ruce
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.