Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vybrat stěrače

Od: lili* odpovědí: 15 změna:

Potřebuji koupit do auta nové stěrače, ty staré už hodně špatně stírají. Podle čeho se kupuji,a jaké jsou nejlepší ...

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lui*
hodnocení

0x

Jen moje osobní zkušenost. když jsem do svého auta(Ford Galaxy) kupoval gumičky do stěračů, tak byly od jara do podzimu v takovém stavu, že už po zimě skoro nestíraly. Tak jsem jednou cestou koupil v zoufalství značkové, ve zn. prodejně. Mám je už třetí rok, a stále bezchybně stírají. Co dodat. Náhoda? Možná. Nebo taky ne.

des*

Též osobní zkušenost,barevné,efektní a kupodivu fungují druhý rok. tuning-centrum.cz/...

atti022*
hodnocení

0x

ja jsem moc moc spokojenej se stěračama FLAT. dají se sehnat levně na aukru. s pozdravem

olaf71*
hodnocení

0x

já teď zkusil stěrače FLAT technologie. jsou za pár kaček a pokud vydrží rok, budu spokojen. zatím stírají super, lépe než origo. jinak se kupují podle délk. obal stěračů má na zadní straně popis, na které vozy pasují, pokud jsou jednotlivě, tak i jestli jsou na předek, zadek, řidič nebo spolujezdec.

tomasek*
hodnocení

0x

Nejdůležitější je rozměr stěračů... Často bývá každý ze stěračů (předních) s jinou délkou... Délka se uvádí v centrimetrech i palcích. Potom jsou různá uchycení stěračů. Také bych asi doporučil tzv. stěrače FLAT - mají univerzální uchycení, takže se dají namontovat na velkou škálu automobilů... Buď koupit od každého kus (např. v Globusu mívají občas v akci po 100 Kč/ks), nebo se prodávají i sady po dvou (na konkrétní typ automobilu). Značkové stěrače (FLAT) vás vyjdou tak od 600 Kč výše. Takže z cenového hlediska se asi spíše vyplatí koupit levné stěrače a častěji je měnit, i když druhou možností (značkové stěrače) také neprohloupíte (vydrží déle a nemusíte je tím pádem tak často měnit).

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

presne Flat jsou dobre , a nema cenu kupovat nejake draze ja je meni kazdy rok a posleni 2 roky kupuju Starline od kelly protoze vydrzi to same jako Championy a jsou levnejsi

hodnocení

0x

Všichni kolem mě kupují celé komplet stěrače, tedy to kovové i s gumičkou, zkusil jsem koupit jen tu gumičku, vydrželo to rok, stejně jako celý komplet. Pak jsem jednou zkusil silikonové gumičky a mám je třetím rokem. Stály mě 70Kč/kus.

tomasek*

A kde jste prosím ty silikonové gumičky koupil? Taky uvažuju, že bych vyměnil jen gumičky, zatím jsem se neodhodlal...

Já je koupil normálně v prodejně automoto u nás v Boskovicích, ale díval jsem se že na netu to jde objednat taky.
Hoďte do vyhledávače "silikonové gumičky do stěračů".

petr685
hodnocení

0x

A u FLAT stěračů kupujete jen gumičky nebo komplety? A jak je to s těmi univerzálními adaptéry (které jsou součástí stěračů)?

olaf71*

u Flat stěračů podle mne nic měnit nejde, jen adaptéry uchycení. adaptéry bývají pro všechny typy držení,pokud jsou samozřejmě součástí

petr685

Ok, takže se koupí komplet třeba tento:

www.autokelly.cz//...

A jak je to s těmi adaptéry, jak se montují? Je tam psáno, že jsou v balení univezrální adaptéry, tzn, že nějaký z nich bude pasovat na mé auto a ten použiji? Díky

olaf71*

třeba ty, přibaleny jsou adaptéry a jeden z nich bude pasovat na Tvoje auto

blackflamesiczi*

tyhle mam na vsech autech a drzi skoro vsechny , jen jeden jsem urval o pomerne silnou vetev ale to se stane jen me*smich*

buss
hodnocení

0x

Jsou normal, grafitové ..., s dlohodobou živostností. Lépe, když mají více pohyblivých prvků, kloubů od gumičky, popř. jiná vhodná konstrukce aby dobře přilnuly ke sklu při pohybu, kopírovaly ho.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]