Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Měření rychlosti - blikající světlo

Od: klesti odpovědí: 8 změna:

dnes podvečer sem jel přes měřený usek samozřejměsem jel 50 možna i pod 50kmh ale jak sem projížděl druhýma kamerama tak to blyklo červeně jak je to možné? díky za zkušenosti

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tr
hodnocení

0x

Zdravím, asi to mají hodně citlivé, resp. nastavené na min odchylku. Pokud to bude fakt jen o pár km/h, tak to se dá svést na chybu přístroje a navrhnout přezkoumání.

buss
hodnocení

0x

Kamerema, co ukazuje kamera? Informativní radary jsou k ničemu! Když jsem se ptal na obci, protože každá ukazuje jinak, tak se človíček na úřadě divil, že když jsem se ptal na kalibraci. Ptejte se na toho, komu to patří!

hodnocení

0x

Nemusí to náhodou blesknout bíle, aby se fotka povedla?

martinxx1

To same je v lochkovskym tunelu je tam 80 ale i kdyz pojedete treba 50 tak to blikne cervene samozrejme ze vas to vyfotilo ale pocitac vyhodnoti data a jestli ste jel 50 tak to vasi fotku smaze jestli jste rychlost prekrocil tak fotka prijde s pokutou k vam domu

eshop.poi.cz/...

olaf71*

přisvěcování kamer je červeně

doplněno 19.11.11 08:40:

nebylo by to příjemné blesknout do obličeje za jízdy bílou

frame*
hodnocení

0x

Na mě to taky blesklo a jel jsem tak nějak těch 50 km/h (max. 53-54km/h). Nic mi nepřišlo, tak jsem usoudil, že to bliklo na řidiče přede mnou.

martinxx1

obsilka muze prijit do roka takze kdyz neprijde behem 14ti dnu neznamena ze muzete byt v klidu;)

blackflamesiczi*

nejak to mmusi vyhodnotit udaje ne

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]