Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

KDE KOUPIT ZIMNí PNEU?

Od: wlassta* odpovědí: 12 změna:

zdravím nevěděl by někdo o internetovem prodeji zimních pneu 185/65 R14 do 1000kč/kus?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
hodnocení

0x

vzhledem k tomu že pod záminkou zdražení cen kaučuku jsou letos ceny zimních pneu vyšší, obávám se že za 1000,- seženete akorát nekvalitní pneu DEBICA, která vydrží tak jednu sezonu...

dobrak*
17.11.11 18:35

Blbost*bzum*

blackflamesiczi*

kluk je mel na escprtu a vydrzely bez problemu rok( z hrabanim a podobnejma blbostma jako vymlaceny ramena)

solenza*

Proč by měla být Debica nekvalitní? Debicy mám již několik let s jsem spokojený. Rozhodně lepší, než z Číny, i když už i Čína nám šlape na paty.

dobrak*

Je úplně jedno,odkad guma je ,svátečnákovy ve Fáčku nepomůžou ani Pirelky a schopný řidič fičí i na Číně ;)

solenza*
hodnocení

0x

Zkuste vyhledávač Heureka.cz a do vyhledávání napiště 185/65/ R14.

heureka.cz/...

dobrak*
hodnocení

0x

Za tuto cenu a dokonce i menší jsem je viděl v Globusu,Baumaxu,Bauhausu...kvalitu neřešim ,jsem vyníkající řidič (jako každý chlap ) a literu zákona jsem splnil *modla*.

des*

Vraník,jsou za 750.

blackflamesiczi*

bleeeeeeeeeeeeee*zed* takovej fujtajbl

nu*

celoplošné protektory z OBI? Nebo debicu z tesca? debica je měkká jako dětský nafukovací balonek, to si připlatím těch pár stovek za normální pneu

radši bych si nějakou kačku přidal a koupil třeba barumky máš je za 1200kus,nekupuješ to na jednu sezonu,i když některý ty levný gumy jsou rády že přežijou zimu,je řada obchodu třeba nejlevnějšípneu,už řadu let tam nakupuji s velkou spokojeností,a neberte to jako reklamu ale jako radu

blackflamesiczi*

ted mely na dobrepneu.cz akci na dunlop asi za 1100 ale asi uz jsou pryc

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]