Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou autobaterii?

Od: honza55* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den , potřeboval bych poradit jakou autobaterii zvolit do Peugeot 405 (kombi) (r.v - 89)? Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mysak1*
hodnocení

3x

Nepíšeš jestli je to nafta nebo benzín...u nafty dávám 72Ah - 74Ah...pro benzín 44 - 55

doplněno 17.11.11 11:01:

...pro naftu a staršího data výroby je dobrý co nejvyšší startovací proud např. 640 A...má prudší švih při záběru...

honza55*
hodnocení

Je to benzín... díky za odpověd

des*
hodnocení

2x

Nevím proč,ale když měníte baterku,tak asi stejnou jak byla ta stará.Obecné pravidlo je že se tam dá tak velká jaká tam vleze do toho rámečku.Značka nerozhoduje,je to jedno.

doplněno 17.11.11 11:12:

Čím víc AH tím líp,je sice dražší ale zase se jen tak nevybije.

honza55*
hodnocení

Nemyslel jsem velikostne , ale spíše jaké parametry (ampery atd). má mít? .. Kdyz jsem auto poridil tak tam byla baterka mensi nez jaka tam ma byt, takže si nejsem jistý jak " silná " baterie tam patří. Proto se raději ptám.

celp*
hodnocení

2x

Zdarec .Můžete dát Varta Blue Dynamic 60Ah 12 V(540A),nebo Silver Dynamic 63 Ah 12V(610A).U obou je cena kolem 2000,-Kč záleží na prodejci.Já jsem spokojen.

honza55*
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]