Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ČKP - prosba co jse da delat

Od: martin1973 odpovědí: 4 změna:

dobrý den dnes mi doslo od Čkp zaplatit 1970 kc. ya období 1.1 2009-31.3 2009 to je 90 dni podle jejich zaznamu odstavec II.zjistene udaje o pojisteni vozidla.19.5 2007-26.10 2008 čpp, 27,4 2010-12,1 2011 direct.Podle toho jsem jezdil nepojisten rok a něco a nevim kde dosli k datu narokovani.Vozidlo jis nevlastnim od 10,1 2011 nevim ani u jake pojistovny jsem kdysi byl ani udaje o vozidlu.přitom jsem jsi jist ze jsem pojstku platil jen jsem střidal pojistovny ktere byli v daný moment lepsi.Děkuji za odpověd Martin

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
hodnocení

0x

pokud bylo auto po celou dobu pojištěné, je vše ok, pokud si nic nepamatujete, není co radit a zaplaťte, pokud chcet odpoveď, stačí obejít pojišťovny a zjistit od kdy do kdy bylo u té které auto pojištěné, nechat si vystavit potvrzení

hankauk*
hodnocení

0x

Předložte ČKP potvrzení o zaplacení u daných pojišťoven - ústřižek složenky, výpis z účtu, apod. Pokud nemáte, zkuste se dotázat na daných pojišťovnách, zda by vám potvrzení nevydaly.

cyril*

Potvrzení o placení je dobré k prokázání bezdlužnosti k pojišťovně. Zde je třeba doložit dobu platného pojištění, což není totéž.

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

beznej stav me to okorenily i pokutou z uradu , a pritom jsem to auto mel pojistene. Takze malej vystup na urade

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]