Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Renault Scenic - jaká je jeho spolehlivost?

Od: velos* odpovědí: 5 změna:

Má někdo zkušenost s Renaultem Scenikem. Slyšel jsem že je hodně poruchový.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Samozrejme, ze je poruchovy. Je to totiz Renault. Respektive sem mel rict, ze je to totiz francouzske auto.

hodnocení

0x

Auta na F stojí za hov.., Ford, Fiat a Fčeci Francouzi :)

Raději zmrznout ve vlaku, než autem s pič.. ve zanku.

pepaxx*

Dobrý den, netvrdil bych, že Renault je špatný.Samozřejmě, že vždy se všechno nevyvede a vyskytnou se opravdu poruchové kusy.Tohle se může stát ale všude, každá auto má své mouchy, které se ovšem vetšinou zjistí až je pozdě, ale s tím nic nenaděláte.Pokud budete svému vozidlu věnovat péči, tak poruchovost celkem omezíte.Uvedu příklad, občas kouknout na manžety poloos taky neuškodí, toto je případ mého známého, už se poučil, ale za cenu nákladné opravy.Jinak jsme měli Renault 5GTR a žádný zavažný problém, dále Renault 19 taky nic závažného, nehledě na to, že na toto vozidlo je všude celkem dostatek dílů.Jinak Renault Megane neházejte hned to pytle s krámy.

Pokud ovšem chcete relativně bezporuchové auto, volte Mercedes nebo BMW.Ovšem pokud se něco po...tak, náhradní díl může stát klidně 11 000 Kč a více.Jinak uvedu, že třeba se hovoří, že Renault Kangoo 1,5DCI je náchylný na poruchu vstřiků, záležitost asi 30 000-40 000 Kč, to je potom pálka.

mifi*
hodnocení

0x

Ja mám Scenica v používání už třetí rok a zatím mi"odešel"posilovač řízení a jinak šlape jak hodiny. Předtím jsem měl Peugeot 405 a 205 teda vše Francouz a nedám na ně dopustit. Ono pokud auto dostane co má /teda běžnou údržbu, pořádnej olej + ostatní/ tak je to v pohodě. A zrovna tak se dá"trefit"na dobrý auto a na špatný a většinou to ani není o značce. Poznám případ kdy BMW mělo stále technické problemy. Takže než se koupí pořádná kontrola od dokladu až po spodek auta, potom výměna náplní a rozvodu a jezdí se. Přeji šťasnou ruku a spoustu kilometru.

toka*
hodnocení

0x

Mám Renault Scénic 1.8 asi půl roku,poruchu jsem měl jen jednu malou a to s větráky .Ale jeho jízní vlastnosti a pohodlý předčí jeho nedostatky,pokud můžu doporučit tak nebrat scénica na naftu...dobrá recenze... moje.auto.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]