Nejste přihlášen/a.
Dobrý den nemohl jsem si tu nepovšimnout že se tu dost často řeší nějaký čkp popravdě pořádně nevím co to je a mám docela strach jde mi o to že jsem v posledních dvouch letech měl tak 5 aut byl sem v polopřevodu a v polopřevodu sem je také prodal s kupní smlouvou a plnou mocí na kupce pojištění jsem platil a poté zrušil jenže co když někteří lidé si auto na sebe nepřihlásili a neplatí povinné ručení? to pak znamená že čkp pude za mnou? do budoucna by to mohl být i dost velký problém podle toho co jsem si tady přečetl .. díky za vaše názory a rady
čkp je soukromou organizací, která sdružuje ostatní pojišťovny. Od roku 2009 má v zákoně upravenu možnost vymáhat denní sazbu dle typu vozidla jako příspěvek do GF v případě provozování vozidla bez pov. ručení. V případě prodeje vozidla je veškerá povinnost ohledně pov. ručení u nabyvatele tj. nového majitele.
Dobrý den, je to Česká Kancelář Pojistitelů. Profesní organizace pojistitelů, kterým bylo uděleno MF ČR povolení k provozování pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla.
dobře děkuju takže stačí mít kupní smlouvy o tom že jsem auto prodal a vlastně mě teď napadá že já ani u jednoho auta vlastík nebyl jen sem byl osoba v kolonce : převedeno na
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.