Nejste přihlášen/a.
Zdravím včera mě vyfotila hlídka policistů na Slovensku na 40 jsem jel asi 60 co můžu čekat příjde mi nějaký pozdrav domů jak to funguje ze Slovenskem. díky za zkušenosti
pokud vás hlídka vyfotila-proč vás tedy hned nezastavila...? Takže asi radárek-záleží jak se k tomu postavíte.pokud uř dotyčné auto,jenž bylo "vyfoceno," do SR nepojede-tak na případný "pozdrav" odpovězte,že jste jej v danou dobu neřídil(institut tz."osoby blízké" je zakotven v mezin.právu)-ovšem pokud by vás(nebo kohokoli) s oním autem zastavili,tak vás nekompromisně zkásnou-a to už je nebude nic zajímat...Ale nesmíte hodit "mrtvýho brouka"-reagovat...
Podle noveho zakona osoba blizka uz neni tak jak byvala tak ze na to veliky pozor mluvim o nasi zemi nevim jak je to jinde, ale pokud vas vyfotili tak vas asi na te fotce pujde videt a tu vam poslou se slozenkou ovsem pokud vas na fotce poznat nepujde muzete se vymluvit na osobu blizkou ale ne stylem ze to ridil nekdo z vasi rodiny protoze podle noveho zakona vy odpovidate za prestupky zpusobene osobou blizkou ale a to pozor osoba blizka kdyz vozidlo pujci nekomu dalsimu uz za nej neodpovidate presne si to zjistete pak jeste funguje status osoby vzdalene coz se mi libi vic funguje to tak ze reknete prijela za mnou na navstevu teta z Číny jmenuje se wing ming ping pokud chcete najdete si ji ale to nikdo delat nebude...Byli jsme pred tydnem na skoleni ridicu tak tohle nam instruktorka vysvetlovala...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.