Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
udělal jsem dopravní přestupek - projetí na červenou (skočila červená, kdy jsme mysleli, že to stihnem, tak tam těsně skočila červená, když jsme byl rozjetý tak, že bysme to stejně nedobrdzdili - je to moje auto, ale já jsem seděl jako spolujezdec a auto řídil můj syn. Teď mi přišlo od městské policie doporučená zásilka. Chci se zeptat, co když si jí na poště nevyzvednu? Co se mi může stát ze strany policie a jaký bude další postup?
A postih taky. Nedávno mě takový šílenec málem smetl. Semafor za rohem-odbočuje se hned vpravo. Přes barák není vidět za roh. Já měl zelenou a on mi málem přejel špičky bot. Pak to tu brečí že nechce pokutu. Dodržujte zákony a bude dobře. Jen tak pro zajímavost: A upřímně! Kam jste spěchali?
to,že jste měl na přechodu zelenou neznamená,že zpoza rohu jedoucí auto muselo mít červenou(existuje zel.šipka)-to ale nic nemění na faktu,že tím spíš musí(na "šipku" jedoucí) dávat bacha...No a když si přečtete otázku tazatele-v určitém bodu a při určité rychlosti(povolené) je sice na úrovni auta právě padnoucí červená,ale auto má i v oněch 50 km/h pár metrů brzdnou dráhu-tudíž by i při max.brždění "zůstalo viset" v půlce křižovatky...Nedá se to paušalizovat a omlouvat-ale jsem již pod semaforem na oranžovou-těžko můžu bezpečně zastavit,tak abych nikoho neohrozil a neomezil-mimoto semafory mají x vteřin prodlevu(podle provozu,tvaru křižovatky atd.)
Tuto křižovatku znám a naskočí nejdřív autům červená a asi po 3 vteřinách zelená přechodu. Autem nejezdím, takže diskutovat proč je na semaforu oranžová nehodlám. Mým laickým rozumem proto, abych neprojel tu červenou. Ale asi se to stát za určitých okolností může, to uznávám.
to je právě možná ten problém úhlu pohledu(nejezdíte autem)-což nemyslím ve zlém,ale právě pro nějaké řekněme zhodnocení situace je to nedocenitelné...Podobné je to s cyklisty-spousta z nich bohužel nejezdí auty-proto se leckdy někteří chovají tak jak se chovají,bohužel(zejména pro ně)si neuvědomují,že oni jsou "těmi prvními na ráně"-když to takhle blbě znějíc napíšu...A totéž platí(o to víc) pro chodce...Bohužel fakt,že mi právě blikla na semaforu zelená(jedu po hlavní,jdu na přechodu apod.) ještě neznamená,že i ten někdo druhý to tak vnímá(stíhá zastavit,vyhnout se apod.)-a je především v mém vlastním zájmu(pud sebezáchovy) na to nespoléhat a sledovat dění-je sice "hezké",že nejsem viník,ale to mi třeba vstát z vozíku a zase chodit nepomůže...
A naopak. Já jedu v autě, všichni mi uhněte, stejně na mě nemáte. Jsem rychlejší a ve větším bezpečí.
o to nejde-ale je snad jasný,kdo z případného střetu auto-cyklista(chodec) vyvázne bez újmy...Taky se v autě "nepřetlačuju" s usínajícím řidičem kamionu na dálnici-prostě v zájmu vlastního zdraví(života) raději počkám,protroubím ho apod.-přesto,že mám ve "svém" pruhu přednost-takhle to bylo míněno...
Nesouhlasím. Někdy se prostě křižovatka na červenou projet musí. Když jedete třeba 50kou ke křižovatce s 20 tunovým náklaďákem a najednou vám na 2 vteřiny skočí žlutá (oranžová) tak prostě nemůžete již nic dělat. Až tady budou fungovat semafory, jako v jiných vyspělých zemích v Evropě, třeba jako v Rumunsku, nebo Bulharsku , kde před oranžovou začne problikávat zelená, pak oranžová a poté teprve červená, tak se můžeme bavit o nezodpovědnosti řidičů, že jezdí naschvál na červenou. Dokud ale toto tady nebude, tak řidičům nic jiného nezbývá.
solenza, Nesouhlasím! toto je jen výmluva. Postavíme se k semaforu, a budem pozorovat, kolikl lidí začne na čžlutou brzdit, a kolik přidávat. Je modní přidal a říkat, ,,,,, to bych neubrzdil, ten za mnou by do mě vlítl...
jen výmluva.
za kolik metrů zastaví Vaše těžké vozidlo při rychlosti 50km?
Za kolik metrů zastaví 20tun na zledovatělém povrchu při třicítce? Nevím, očividně bych nedobrzdil, tak jsem plynule projel...červená tam blikla, až byl semafor za úrovní kabiny a státňáci za mnou, takže za litr. S tím, že se dnes šlape na plyn místo na brzdu souhlasím a taky souhlas se solenzou, ta blikající zelená funguje i v Rakousku, takže člověk pak má více času reagovat i na ledě.
U nás, myslím tím naši ČR to bude ( BLIKAJÍCÍ SEMAFOR) jen další " pomůckou", pro zjištění možnosti projet křižovatkou. V řadě případů to nebude mít ten správný efekt.
stírečku, zacházeli bychom moc do detailu povrchu vozovky, páč vy si představujete jinak namrzlou vozovku nežli já, a další řidič ještě jinak nežli my...
ale řidič má mít (obecně) 2 vteřiny rozdíl mezi vozidly... minimálně...
nechci být osobní, ale většina řidičů pokud je v autě řeší jak to nejde zastavit, ale když je postavím k semaforu na chodník, tak zjistí, že většina řidičů stačí zastavit, ale nechce. Páč to stihne...
S blikající zelenou... proč ne, ale to moc nepomůže, viděl jsem to poprvé v cizině letos, a hned jsem se zajímal, kolik jich projede na blikání a dokonce i na červenou...
jezdí i tam...
S tou blikající zelenou jsem srovnával Rakousko právě proto, že tam nikdo na ni nejede. Důvody jsou jasné - tvrdý postih. A pokud ten nebude u nás nebo i v jiných státech, tak blikající zelená je vlastně zbytečná. V Rakousku jedu mimo obec stovkou a nikdo mě nepředjete, u nás se u toho nezkušená ženská ještě maluje a druhou rukou telefonuje. V Itálii je to již volnější, ale na dálnici se nemůže stát, že vás ve 140ti někdo předjede, možná jednou auto ze sta a to nejede o moc rychlej. V těch "plážových" destinacích je to už volnější, jezdí i na červenou, troubí, objíždí, ale nebourají!
Co se týká náledí - dvě vteřiny odstup na dvacet tun je dost málo, proto jsem nikdy neměl rád, když se přede mne někdo namyškoval a začal brzdit. A ikdyž blikne někde oranžová pár metrů před semaforem, není možné tuto hmotu zastavit na zledovatělém povrchu tak, abych nezůstal stát uprostřed křižovatky. To pak jede jako na saních, zvláště před tou křižovatkou, kde je povrch od neustálého brzdění a znovu rozjíždění dokonale uhlazený a i třicítka je hodně velká rychlost.
Dobrý den, provedou náhradní doručení a když si nevydzvednete znovu, posuzuje se to jako doručené. V řízení se dále bude pokračovat bez Vás.
doplněno 16.11.11 08:29:Je samozřejmě lepší se nevyhýbat a spolupracovat.
doplněno 16.11.11 08:32:Můžete použít ustanovení Obč. zákoníku o osobě blízké.
cenné a praktické rady jak v obdobné (nejen)situaci pustupovat jsou na www.straznici.com Dělat "mrtvého brouka" nic neřeší-právě naopak-zadělává na velké problémy...
V podstate zadny, prijde vam za nejaky cas primo vymerena pokuta se slozenkou, body budou strzeny automaticky a pokud nevyzvednete ani to, tak exekutor uz vas nejak nakontaktuje
Nebál bych se toho,tady je co mohou městští dělat a jízda na čevenou tam není.
Co může městská policiePraha - Řidiči, kteří dostali pokutu a body od městské policie za jízdu na červenou, mají možnost požadovat zrušení trestu. Vyplývá to ze zjištění České televize, která již dříve upozornila na názor ombudsmana, podle kterého městští strážníci nemohou pokutovat za jízdu na červenou. Teď se ukazuje, že nařízení, které k tomu vydalo i ministerstvo dopravy, má navíc zpětnou platnost nejméně do roku 2006. Například pro pražský magistrát by to znamenalo, že by lidem musel zpět vyplatit více než 18 milionů korun.
jenže MP si zákony vykládá po svém. jízdu na červenou si vysvětlují jako porušení zákazu vjezdu!
více o tom bylo naposledy tady:
doplněno 16.11.11 10:50:a pro tazatele:
Městskému Povlu stačí písemně sdělit, že jste majitelem uvedeného vozidla a víte, kdo ho v době spáchání přestupku řídil. dále k tomu nemám co sdělit. viz. formulář na výše uvedených stránkách straznici.com
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.