Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
ovlivněn zprávami na internetu o možnosti řídit od příštího roku 125ccm skůtr s řidičákem skupiny B jsem si jeden takový ojetý již s předstihem výhodně pořídil (přece ho nebudu shánět na jaře, až na tom bude moct jezdit každý a ceny poletí nahoru Bohužel až pozdě jsem narazil na informaci, že tehle část novely Zákona o provozu na pozemních komunikací bude platit až od ledna 2013
Vzhledem k tomu, že bych nevydržel okolo téhle 11kW "bestie" v garáži jentak rok chodit a nadále sedlat jenom padesátku, budu si muset udělat řidičák A1 nebo rovnou Ao. Takže uvítám každý tip na autoškolu v Praze (nejlépe Modřany nebo Chodov), kde by bylo možno absolvovat kurz teď přes zimu, zbytečně "nezatěžovat" instruktora odježděním všech předepsaných hodin a v ideálním případě se za jeho ušetřený čas, benzín a amortizaci domluvit na nějaký drobný slevičce... Čezetu s řazením zvládám, na padesátce skůtru drandím už pár let, autem podstatně déle a jde mi jenom o tu možnost ofiko řídit 125ccm skůtr, takže pro to chci udělat opravdu jenom nejnutnější minimum, pokoušet velkou mašinu fakt nikdy nehodlám
Uvítám každý tip, ideálně na mail ondra.beran@centrum.cz
Předem díky, Ondra
Narazil jsem na to už ve víc diskuzích, ale pro příklad třeba skutrmania.cz/... . Ono totiž někdy v dubnu se všeobecně rozšířila neověřená informace, že změna bude platit od 2012. Většiny bodů dotyčný novely se to skutečně týká, ale pár výjimek bude platit až od 2013 Původně to snad skutečně mělo platit dřív, ale v rámci nějaký změny to posunuli.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.