Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat motor?

Od: dobrak* odpovědí: 16 změna:

Zdravím ,neznáte,nějaké zahraniční vrakoviště,nebo prodejny s havarovanými auty.Známy schání motor na Mazdu 323F 2.0 benzín r.v.2002 a tady se mu nějak nedaří nějaký sehnat.Za kontakt,který výjde,nabízí flašu slivovice.*placni*

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

moto*
hodnocení

2x

Inzerce Sbazar, Hyperinzerce, Annonce atd., Ebay a možná i tady: www.mazdaclub.cz/

erikch*

vzhledem k faktu,že onen 2.0.16 V se dával napříč modelovými řadami-zkoušel bych se dívat i po bouračkách,třeba na aukru a ostatní inzertní servery,případně dovézt něco poblíž i ze SRN...Kdo hledá-najde,není to zas nějaký atyp(naštěstí)

dobrak*
hodnocení

Které další řady máš na mysli? Jinak dík .Do těch Němců ,to máme dost daleko jet jen tak na kukačku .

blackflamesiczi*

a polaky jsi zkousel? Maji tam velke burzy

dobrak*
hodnocení

Kde konkretně?

blackflamesiczi*

tak to uz nevim, zkuste google kluci tam jezdily casto ale kde to rikaly uz nevim nejak jsem se o to nezajimal ale od prahy to nebylo daleko takze nekde v pohranici

erikch*

s těma burzama bych byl opatrnější-dá se tam koupit(a za ceny blížící se nule-původ nikoho nezajímá,navíc třeba na př.světle ani nelze původ "dohonit") díl typu přední lampa,nárazník atd.-prostě to co vidím,tak tak to je,ale motor,převodovka(bál bych se i altíků,startérů)-to co nemůžu odzkoušet a do čeho "nevidím"-je vcelku risk...Hoň pak někde polskýho "obchodníka" s deštěm,že...?! Jinak burzy bývali i kousek od Hrádku n/Nisou(česko-polsko-německé hranice)... Ideální je fakt něco zbouranýho,případně něco někde z vrakárny,aukra-kde to bud odzkouším,nebo na to dostanu záruku...

doplněno 18.11.11 11:11:

jinak typově třeba 626,MPV,Premacy a další...

dobrak*
hodnocení

Jo máš pravdu,na Mazdě c.z jsem byl a potvrzuji...hledáme dál...mimochodem jedna nabídka už za 19000kč přišla,ale jelikož hodnota auta před poruchou byla cca40000kč ,kolega odmítl.

blackflamesiczi*

no za japonce je to dobra cena ja v6 do vitary z 99 kupoval za 25000,-

dobrak*
hodnocení

Uvažuj,do 10let starého auta investovat 20000tisíc + i s montáži,*bzum*když to samé auto koupíš za 40000kč ;),to bych radší koupil nějaké ve funkčním stavu,kecy typu ...mám novou spojku ,brzdy ,olej ,čepy mě nezajímají ...když něco kupuješ tak počítaš ,že bude vše funkční...pokud né dávám ruce pryč . Mimochodem na foru Mazdy (odborníci amatéři) radily ,že se tento motor dá sehnat holí v základu za 7000kč a kompletní ve špičkovém stavu za 15000kč.

dobrak*
hodnocení

Nikdo nic?*cert*

1jara*

Dobrý den, zeptejte se v autobazarech které dovážejí vozy ze zahraničí, ti by mohli mít přehled.

hodnocení

0x

ahoj skusil bych to polsko konkrétně vesnici Jasienica je do po cestě z Českého Těšína na Bielskou Bialou, ptej se na kurniki jsou to asi byvalé kravíny 4 vedle sebe a v každým kravíně plno náhradních dílů na auta a jeden z nich se specializuje na japonské vozy. Celá vesnice Jasienica se specializuje na dovoz vraků a rozebírání na následný prodej ND. Tolik náhradních dílů jsem v životě neviděl pohromadě. Doufám že jsem trošku pomohl. zdar

dobrak*
hodnocení

Samo že jsi pomohl,dík moc ,už nemám bod za dobrou odpověd jinak bych dal. *palec*

hodnocení

0x

ještě adresa na to polsko : motolokalizator.pl/...

hodnocení

0x

ještě mě napadlo polské aukro : allegro.pl/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]