Nejste přihlášen/a.
Zdravím ,neznáte,nějaké zahraniční vrakoviště,nebo prodejny s havarovanými auty.Známy schání motor na Mazdu 323F 2.0 benzín r.v.2002 a tady se mu nějak nedaří nějaký sehnat.Za kontakt,který výjde,nabízí flašu slivovice.
vzhledem k faktu,že onen 2.0.16 V se dával napříč modelovými řadami-zkoušel bych se dívat i po bouračkách,třeba na aukru a ostatní inzertní servery,případně dovézt něco poblíž i ze SRN...Kdo hledá-najde,není to zas nějaký atyp(naštěstí)
Které další řady máš na mysli? Jinak dík .Do těch Němců ,to máme dost daleko jet jen tak na kukačku .
tak to uz nevim, zkuste google kluci tam jezdily casto ale kde to rikaly uz nevim nejak jsem se o to nezajimal ale od prahy to nebylo daleko takze nekde v pohranici
s těma burzama bych byl opatrnější-dá se tam koupit(a za ceny blížící se nule-původ nikoho nezajímá,navíc třeba na př.světle ani nelze původ "dohonit") díl typu přední lampa,nárazník atd.-prostě to co vidím,tak tak to je,ale motor,převodovka(bál bych se i altíků,startérů)-to co nemůžu odzkoušet a do čeho "nevidím"-je vcelku risk...Hoň pak někde polskýho "obchodníka" s deštěm,že...?! Jinak burzy bývali i kousek od Hrádku n/Nisou(česko-polsko-německé hranice)... Ideální je fakt něco zbouranýho,případně něco někde z vrakárny,aukra-kde to bud odzkouším,nebo na to dostanu záruku...
doplněno 18.11.11 11:11:jinak typově třeba 626,MPV,Premacy a další...
Jo máš pravdu,na Mazdě c.z jsem byl a potvrzuji...hledáme dál...mimochodem jedna nabídka už za 19000kč přišla,ale jelikož hodnota auta před poruchou byla cca40000kč ,kolega odmítl.
Uvažuj,do 10let starého auta investovat 20000tisíc + i s montáži,když to samé auto koupíš za 40000kč
,to bych radší koupil nějaké ve funkčním stavu,kecy typu ...mám novou spojku ,brzdy ,olej ,čepy mě nezajímají ...když něco kupuješ tak počítaš ,že bude vše funkční...pokud né dávám ruce pryč . Mimochodem na foru Mazdy (odborníci amatéři) radily ,že se tento motor dá sehnat holí v základu za 7000kč a kompletní ve špičkovém stavu za 15000kč.
ahoj skusil bych to polsko konkrétně vesnici Jasienica je do po cestě z Českého Těšína na Bielskou Bialou, ptej se na kurniki jsou to asi byvalé kravíny 4 vedle sebe a v každým kravíně plno náhradních dílů na auta a jeden z nich se specializuje na japonské vozy. Celá vesnice Jasienica se specializuje na dovoz vraků a rozebírání na následný prodej ND. Tolik náhradních dílů jsem v životě neviděl pohromadě. Doufám že jsem trošku pomohl. zdar
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.