Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Má někdo zkušenosti s Havex auto s.r.o.?

Od: ondras* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den.

Chtěl jsem se zeptat, jestli nemá někdo zkušenosti s firmou Havex auto s.r.o.? Má autorizovaný servis Škoda, prodává jak nové, referenční, tak ojeté vozy. Je tato firma ,,bezpečná" a ,,solidní"? Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
hodnocení

0x

samozřejmě, u nás jsou jen solidní bazary...určitě bych si nechal poradit tady

hodnocení

0x

Ale jo, asi jako všechny firmy co dělají do aut. Mám od nich už několikátý auto a nebyl problém. Otázka jestli to náhodou nebylo autem.

solenza*
hodnocení

0x

No, kamarád byl v Havexu s Fábií a za opravu do 10 minut si naúčtovali 550 Kč. To už jsou snad levnější i Japonci, kterým se směje, že mají drahý servis.

doplněno 13.11.11 20:38:

Taky mi to bylo divný. Ale nadával na drahý servis.

blackflamesiczi*

za 10 minut je to nesmysl protoze v autorizovanem servisu se na dilnu nedostanete bez zakazkoveho listu a to chvily trva a pochybuji ze to byla jen prace

erikch*

východočeský Havex(zabývá se i stavebnictvím,eko likvidací nebezp.odpadů atd) je firmou,která nekonkuruje cenami,ale "pozlátkem" garance kvality apod...Prostě je dražší-ačkoli kvalitou servisu "své" ceně neodpovídá...A "blacku...ů-na dílnu se lze dostat i bez zakázkového listu-a to z jednoho prostého důvodu,jelikož takové úkony nejsou dokladovány-tudíž ani daněny...-v Peugeotu,kde jsem nějaký čas dělal-běžná praxe(a jistě nejen tam)-jsou to prostě čistý kačky pro servis a 20% sleva pro zákazníka-jednoduchá matematika...

doplněno 14.11.11 17:44:

místo uvozovek u oslovení "blacku..." ů,pardon...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]