Nejste přihlášen/a.
Dobry den je mozne zpetne vyradit vozidlo z evidence?
Od roku 2009 vozidlo jiz neexistuje ale zustalo zaprane v evidenci nevite co ted jsim jde delat?
Od ČKP mi prislo ze vozidlo bylo od 1.1.2009 do 31.3.2009 evidovano a prisla mi pokuta.Na dopravce mi bylo vzdeleno ze vozidlo do dnesniho dne je evidovano prosim o radu co stim.
Otázkou je, zda máte doklad z roku 2009, že bylo vozidlo zlikvidováno. Jelikož nebylo odhlášeno, nezbyde asi nic jiného, než se dohodnout na odboru dopravy, jakým způsobem vozidlo vyřadit z evidence, když neexistují doklady a zřejmě budete muset zaplatit i neuhrazené pojištění.
Milane zdravím-v takových situacích-kdy se zanedbáním nějakého přepisu,odhlášení apod. před x lety,může stát,že po mě bude chtít za oněch x let a měsíců kolik desítek tisíc,bych postupoval přesně v duchu prodeje auta dnem 30.12.2008-není to nic složitého dohledat ve volně přístupných databázích patřičné nacionály,zpětně nikdo nic nezjistí a je to spolehlivé,plně funkční a v souladu s legislativou...Poněvadž až třeba letos zkoušet auto trvale vyřadit-de facto znamená,že celou dobu bylo moje a tak nějak těžko budu dokazovat,že mi stálo na zahradě...Je to prostě zbytečně komplikované(ačkoli NS závazně pro všechny rozhodl,že registr nemá právní váhu atd...)-narozdíl od zaslání kupní smlouvy-vozidlo bylo toho a toho dne prodáno panu Nguyen Thrac Minhovi bla bla bla a nashledanou...
dobry den truchu to nechapu ja mam vozidlo s datumem 30.12.2008 v kupni smlouve prodat nebo koupit?A k dnesnimu dni zajid na dopravku a vozidlo trvale vyradit?V kazdem pripade mam vystavenou a podepsanou kupni smouvu ze jsem vuz prodal k 18.11.2008 tomu kdo mi voz provozoval at si za dluhy pyka on ja jsem jen majtel.Nebude to trochu divne ze jsem vuz napriklad prodal 18.11.2008 kdy bych nemal mit ani velkdy TP a k dnesnimu dni i kdyz neni v TP odhlaska pujdu a vuz vyradim?
ano to chapu tak co tada s tim?
doplněno 15.11.11 06:13:co mam teda udelat mam vuz k 30.11.2008 koupi i kdyz to tak neni v TP a je tam datum koupeni jiny a k dnesimu dni tak na cestne prohlaseni treba k 2.12.2008 napsat ze jsem vuz mel na mam pozemku jako sklad materialu?
a čém pak bude jezdit ten kupující , když mu auto vyřadíte z evidence? Jste normální? Když zjistí po první policejní kontrole, že jezdí něčím, co je vyřazeno, co má neplatné značky a hrozí mu zákaz řízení minimálně na půl roku a k tomu pokuta, podá na Vás trestní oznámení, nebo to vyřeší jinak...Co sem pak napíšete? Jakou radu pak budete chtít?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.