Nejste přihlášen/a.
Ahoj,budu kupovat Passata rok tak 2003-2004 a vsiml jsem si,ze v tech letech jsou dva typy. Treba,ze ma blinkry na zrcatkach. Jake dalsi rozdily tam jsou? Dekuji
Passat B5 je jako Karel Gott. Vrásek mu přibývá, výšky ztrácí, uzpívat večer ale stále dokáže a národ na něj nedá dopustit. Proto je velmi dobře prodejný i ve stavu pokročilého rozkladu a sehnat zachovalý kus je těžké. Obvyklý nájezd 130tis km svítí na tachometru po několikáté a nákup se stává ruskou ruletou, je jedno, jestli od soukromé osoby nebo z bazaru. S čím však souhlasím, nejmenší zlo je 1,9tdi pd.
I když sám mám Pašíka, rozdíly netuším, starám se aby dostal co má a tím to hasne. Když potřebuji nějaké informace tak je hledám zde: www.vw-club.cz/in/...
Pokud vím, tak mezi roky 2003 a 2004 žádný rozdíl není krom právě jiných zpětných zrcátek (s integrovanými blinkry) a mírných odlišností v základní výbavě.
Zásadnější změna proběhla již v modelovém roce 2001 - do té doby označení Passat 3B (nebo taky B5), od té doby označení 3BG (nebo též B5,5).
comfortline, trendline, highline...atd...nejde o žádné dva typy, ale různé modifikace jedoho passatu 3BG, podstatné je že od rolu 2002 je víceprvková přední náprava z lepšího materiálu než původní hliník...Pokud jde o pédéčko tak ber 1.9 TDi s 6-kvaltem a velkou navigagí, v kůži, čenou limuzínu, chromované lišty...Někdy v roce 2004 se objevil motor 2.0 TDi 100kW, ne ten jsem slyšel jen negativa...obloukem se mu vyhnout...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.