Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Natřené víko hlavy Felica

Od: orbus odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, sehnal jsem si nové víko hlavy na Felicii, ale je natřené. Je možné, že by se barva teplem motoru vznítila? Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

medwed*
hodnocení

0x

Mozne to je pokud je tam normalna barva ale urcite pokud to natiral clovek aspon s minimalni inteligenci dal tam barvu ktera odola vysokym teplotam...

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

to je trochu blbost kolik potrebuje barva aby se vznitila 300stupnu? To by se vam tri teto teplote roztekl celej motor. Kdyby to bylo tak horke tak by se asi rozteklo i saní .

1jara*

Nebude ani nijak moc smrdět Teplota hlavy (motoru) je kolem + - 85°C

Já myslím, ýe smrdět by mohla, možná se i oloupe, ale že by se vznítila?

doplněno 12.11.11 16:20:

Teď koukám, že nejde o hlavu, ale jen o její víko. Tak tam určitě nebude ani smrdět. U starších aut bývalo víko plechové a běžně bylo natřené.

blackflamesiczi*

Bloky motoru normalne strikam akrylatem a neloupe se nic

uion*
hodnocení

0x

Já si myslím,že je to nemožný.Zápalná teplota barvy je o hodně vyšší než teplota motoru i v létě.Aby se ta barva vznítila,už by tam muselo něco v tom motorovým prostoru hořet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]