Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Elektrika u A3

Od: jarojetu® odpovědí: 6 změna:

Prosím poraďte mi. Mám Audi 3 r.v. 1997, je motoricky velmi dobrá, spolehlivá. Ale něco mi v centrálu vybíjí autobaterii. Již jsme odpojily stahování oken, jde akorát klimatizace, a kufr. nikdo mi nedokáže poradit, snad prý Alternátor. Když auto odstavím musím vždy odpojit autobateri. Jsem z toho již otrávená, nechci se audiny zbavovat, protože má najeto teprve 133000 km. a jezdí velmi dobře.Jsem starší osoba a auto potřebuji denně. poraďte mi někdo, co s tím. Měla jsem to již v autoservisu, řekli si 7.000 kč a porucha je stejná.

doplněno 10.11.11 12:18:

Ještě prosím doplňuji otázku, když auto nastartuji studené, má divný zvuk, jakoby pískání, někdo opět pronesl, že prý řemen. když ja zahřáté, tak to nedělá, slyšela jsem tyto zvuky u vícero aut. děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

1x

zjednodušeně-proměřit altík je otázkou človíčka znalého práce s multimetrem a prověřit 5(případně 3-podle počtu dveří) kostky centrálu,včetně očištění a kontroly konektorů je podobně triviální...Za 7000,-by vám měli v servise změřit a spočítat tepelné ztráty u altíku...Ale k problému samotnému-zajedte s autem za nějakým místním kutilem- mechanikem,ten si myslím zjistí-a hlavně za podstatně méně,kudy "vítr fouká"...

to si pěkně vydělali,ono se jim to nechce hledat je to práce na prd,museli by to proměřit,nám to kdysi dělal alarm,odpojil se a klid,byl probitej do zkratu,hlavně se ujistěte že to dělá centál,známímu se takto vybíjelo auto a svítilo mu světýlko v kufru*smich*jinak to pískání může dělat řemen přejedte ho mejdlem,nebo došponovat a nebo nějaké ložisko pumpa servo a tak těžko od oka poznat,nechte si změřit kolik to vůbec dobíjí a jaká je baterka

hodnocení

díky za radu, ale tady v Mostě, nevím komu bych to dala. elktrikářů je dost ale nikomu se do toho nechce. Vyhodila jsem 7 000 Kč a nic. kufr jsme odpojily, i stahování oken. tak opravdu nevím, zkusím koupit novou baterku do auta a pak uvidíme. .Děkuji.

stirecek*

To že jste je vyhodila do luftu je vaše věc. Mně kdyby takhle někdo za sedm tisíc opravil auto, tak bych určitě opravu reklamoval. Takže si můžete vybrat, jestli jezdit dál po servisech v okolí a vyhazovat dál jak večerníček nebo prostě auto dát tam, ať si to zopakují zadarmo.*ee*

stirecek*
hodnocení

0x

Jestli jste to měla servisu, tak šupky dupky zpátky reklamovat opravu.

Co se týká pískání - může to dělat ztuhlý řemen.

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

zkuste mikrospinace v zamkach jestli neni nektery v kopru, jestli se vam po otevreni centralem auto samo po chvily zase zamkne odemknete ho dalkou a zkuste jedny dvere otevrit jestli to u nekterych nebude blbnout. P.s u kyzdeho pokusu(dveri) musite znova zamknout a odemknout

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]