Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
zkoušel jsem hledat téma, ale nenašel.
Vlastním havarované vozidlo na bok, a chtel bych jej prodat na náhradní díly, at z toho ještě něco mám.
Mám jej ještě přihlášené, platím pojistku, a mám značky a všechny doklady.
Ozval se mi zájemce a ptal se jak je to s papíry.
Když půjdu na odbor dopravy, tak předpokládám, že budou chtít bud kupní smlouvu nebo doklad o eko klikvidaci.
Nechci to nechat přihlášené na sebe. Jak bych měl postupovat?
Chci to auto prodat celé, a né jen vymontovat určitou část motoru, či jiného agregátu.
Zájemce 100% nechce platit přepis na sebe (800kč) je to zbytečné. A nějaké ekovrakoviste mi jen tak nevystaví doklad, anichž by u nich auto zůstalo.
Díky za rady.
Jednoduše to ohlásíš a zrušíš pojistku - to už jsi měl udělat dávno, proč platit pojištění za něco, co nejezdí. Pokud to máš na svém pozemku, není problém. Auto si ponecháš na náhradní díly, hotovo.
doplněno 10.11.11 13:58:...odhlásíš...
Na náhradní díly mi nepřijde jako rozumný důvod. Já jsem takto rušil auto a napsal jsem v čestném prohlášení, že je používám na uskladnění různých věcí.
Kdybych takto rušil další auto, tak bych napsal jako důvod, že je to můj miláček a chci s nim být jednou pohřben v rodinné hrobce.
Když tedy mohli být válečníci pohřbívání i s koňmi, manželkami a zabíjecím vercajkem, že ano?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.