Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Mám fiat Bravo 1.6 16v 76kw rv. 1996. Před měsícem jsem začal mít problém v tom,že mě auto začalo cukat. Dělá mě to při studeném i teplém motoru a hlavně v nižších otáčkách kolem 3000ot. Začal jsem tím,že jsem vyměnil palivový filtr a nalil jsem do benzínu nějaký přípravek na čištění palivového a vstřikovacího systému. Výsledek je nulový,dělá to pořád. Chtěl bych se zeptat co dál? Na co bych se měl zaměřit? Děkuju moc za rady.![]()
cidlo teploty odpoj, hlavne to spravne nevim jak fiat ale nektera auta maji 2 jedno pro řj a druhe pro budik , pokud z nej vedou vic jak 2 kabely je spolecne a uvidis jestli je to tohle a nedo vaha vzduchu.
pokud jedno odpojis melo by to jet hur pokud to pojede lepe v nouzaku je neco spatne ale osobne bych vzal radsi diagnostiku a udelal kompletni test takhle je to o nicem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.