Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Profesní průkaz, řidič C+E

Od: jkrebl* odpovědí: 12 změna:

Dobrý den, chci se zeptat jestli někdo nezná firmu, která by byla ochotna zaplatit profesní průkaz. Třeba za upsání na 1-2 roky? Klidně kdyby to potom strhával z výplaty. I když v dnešní době to bude asi nereálné co? Ale za zeptání nic nedám...

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stirecek*
hodnocení

2x

Myslím u čsad to tak jde, musíš se zeptat.

hodnocení

2x

zkusil bych

hanzalik.cz/...

páč tam je nedostatek řidičů.

jkrebl*
hodnocení

Myslíte ČSAD jihotrans?

Jinak Hanzalík raději ne. To co jsem o něm slyšel mně stačí. Jízda přes AETR, arogantní dispečeři apod.. To jsem slyšel v hospodě, takže co je na tom pravdy nevím. + Viděl jsem video od kamaráda, jak jel s kamionem kolem 100 km/h a auto od hanzalíka ho ještě předjíždělo :)

tr

Dobrý den, dnešní době normální, že Vás budou honit. Mám kamaráda a jeho otec jezdí s Renault Magnum a má odemknutý omezovač, takže pokud to náklad dovolí, tak souprava 130 i výše km/h dá. Jinak co se týče otázky, tak poradím jedině se ptát a ptát. Stejně reálně Vám svěří nejprve nějakou dodávku a tak. Takže je potřeba nabrat nějaká doporučení a praxi. Ono C+E má kde kdo, ale jezdit jako člověk umí málokdo.

takjan*
hodnocení

0x

Normálně za to chtějí cca 30kKč. Ale brácha to taď dělal v Praze za 8 kKč..

thomas*
hodnocení

No to je podle kraje ta cena... U nás v Brně to je za 20.000 Kč, ale za těch 8k bych jel i do Prahy...

jkrebl*
hodnocení

Mohl bys napsat co to je za autoškolu v té Praze? Jak si říkal, že to mají za 8.000 Kč? Ale on měl řidičák na C před rokem 2009 a dělal jen doškolení ne?

špatně vyhodnocujete zkratky

myslel 80 000Kč...ale to jsou jen kecy...

jkrebl*
hodnocení

Tak 80 tisíc je docela dobrý vtip :). Když jsem to počítal tak u nás to výjde na 37.500 Kč. Je vtom započítano všechno. Od ř.o. na C až po kartu do digitálního tachografu.

takjan*
hodnocení

0x

Nevím jak se jmenuje. Ale je to fakt 8000,0 Kč. Byl tam dva víkendy..

jkrebl*
hodnocení

No však, on měl řidičák už déle ne? Protože ti co ho udělali na oprávnění C a C+E před rokem 2009 tak dnes jim stačí akorát doškolení 45 hodin. To odpovídá na ty dva týdny jak říkáš. Tato možnost nabyla v platnost myslím někdy v srpnu 2011.

doplněno 09.11.11 22:43:

Oprava: Je to 35 hodin. Viz.: Novela zákona č. 247/2000 Sb. umožňuje získání profesního průkazu po absolvování 35 hodin školení. Novinka se týká pouze těch řidičů, kteří získali řidičské oprávnění skupin C,CE,C1 nebo C1E do 10.9.2009 nebo řidičské oprávnění skupin D,DE,D1,D1E do 10.9.2008.

dando001*
hodnocení

0x

Žáci dopravních a mechanizačních škol a pod tj. školy zaměřující se na řízení dopravních vozidel . mají řidičské opravnění ruzných skupin se zvlašntí slevou která činí i polovinu ceny protože navštěvují tuto školu a řidičská opravnění jsou brána jako součást studia na škole . s toho vyplíva že studenti mají řidičské opravnění slevněne.!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]