Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Omezení doby řízení u auta do 3.5t

Od: praethorian* odpovědí: 3 změna:

Zdravím,

chtěl bych se zeptat jestli je nějak omezena délka řízení dodávky do 3.5t a jestli je potřeba vykazovat činnost řidiče.

Našel jsem si informaci, že vozidla do 3.5t nemusí mít AETR, ale nevím jestli nemusí vykazovat činnost řidiče jinou formou.

Děkuji.

Petr

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirkamatapat*
hodnocení

2x

AETR-em se řídit nemusíš,to je pravda,ale pokud jezdíš jako zaměstnanec firmy,musíš vykazovat činnost řidiče denním výkazem o provozu vozidla,tzv.stazkou.Pokud jsi vlastníkem auta a nepodnikáš,záznam není třeba.

praethorian*
hodnocení

Ahoj Jirko,

sháním informace pro otce, který se mě na to ptal. Bude jezdit pro firmu. Ještě se mě ptal na to jestli také bude muset dodržovat nějaké časové intervaly, po které bude moci jezdit, nebo jestli je jedno jak dlouho za den pojede. Díky.

Petr

blackflamesiczi*

max 24 hodin denne *slunce* nic tam neni. Stazku skoro nikdo nechce

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]