Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat co všechno je potřeba, když si chci začít dělat řidičský průkaz? Slyšela jsem, že se to teď nějak změnilo a už nemusí být ty různé výpisy z rejstříků apod. Děkuji.
To jste mi tedy moc neporadil. U všech autoškol je to stejné, tak mě to jen předběžně zajímalo, abych věděla, co všechno musím sehnat.
Dobrý den,
potřebujete zdravotní způsobilost, kterou vám udělá váš praktický lékař, ta se platí a stojí většinou kolem 300-500,-. Každý to má jinak. Dále potřebujete samozřejmě přihlášku ke studiu v autoškole. Tu mají jednotlivé autoškoly buď na webu, nebo si pro ní zajděte. Rozhodně se nežeňte za nejnižší cenou, hodně autoškol, zvláště ty levné nejsou kvalitní a jejich instruktoři bývají hrubiáni. Vybírejte si dle doporučení známých a dle technického vybavení autoškoly, čímž mám na mysli auta. Dnes už není moc normální, že se jezdí v oprýskaných Felíciích ba Favoritech. Jeden čas byl třeba výpis z rejstříku trestů, ale to si většinou nyní zařizuje autoškola sama.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.