Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Helikoptera

Od: 007® odpovědí: 16 změna:
Jak ridit helikopteru? Prosim o link s podrobnym navodem. Diky

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

miljan*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
www.google.com 4

kedar*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
zkus třeba hru battlefield - vietnam :))

kibiky*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
aeroweb.cz/...
Tam to máš zjednodušeně posané co s kterou pákou a jsou tam i odkazy na pilotní školy.
miljan*
polohy.cz/...
Jde to i bez pilotní školy *smich*
007®
hodnocení

Diky, tohle jsem presne potreboval! Kret n miljan opet nezklamal. Vi velky exkrement a jen honi body. Je to malicky muzsky pohlavni organ.
miljan*
007 až po tobě a po tvým fotrovi
miljan*
každej bo dobrej
miljan*
04.01.07 17:57
další tři
miljan*
snažím se poradit a za dobrotu na žebrotu. 007. ty budeš nějak bezpohlavní teplej buzík
1) pokud se nepletu tak by tohle mělo být fórum a i když místo počtu odpovědí se tu načítaji body tak nevim proč by někdo občas nemohl napsat malé OT, pokud to neni tedy pravidlem a nespamuje stále...to je špatný si zavtipkovat či pokecat?
2) myslíš si že se naučíš pilotovat bez cviku? To je jako kdybych si přečetl jak řídit auto a rovnou vyrazil na silnici, a to pilotování je trochu o něčem jiném
3) je mi jasný že za tohlo moje OT mě hned nazveš sběračem bodů
4) neni mi jasný co dělá pilotování v auto-moto,kdybys to dal do volné diskuze tak by tě alespoň nezajímali body ostatních!
007®
hodnocení

1) Neni spatny pokecat, ale konkretne ja mam s miljanem takovou zkusenost, ze proste kloudne neporadi. Jen k tomuhle prispevku dal asi 5 odpovedi s informacni hodnotou 0.00 a jeste se hada o uplne jasny veci - viz maly pohlavni organ je neoodiskutovatelna vec
2) urcite ne, ale zajimalo me to, jak je to slozite, ve filmech to vypada snadne a kdyz se to naucil i Skippy... behem par minut...
3) nazval bych Te tak, pokud bys svuj prispevek rozlozil do 4 a jeste sis na kazdy odpovedel jako vyse zmineny inteligent
4) Prislo mi to jako nejlepsi mozne reseni
5) nezajímaly
6) diky strejcovi za odpoved

tesyk*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Máš na mysli létající model, nebo nějakou blbost na PC?

007®
hodnocení

Mam na mysli normalni regulerni vrtulnik.

doplnit odpověď
hodnocení

0x

Pilot ovládá vrtulník čtyřmi prvky: pákami tzv. cyklického a kolektivního řízení, nožním pedálovým řízením a plynovou přípustí motoru. Páka cyklického řízení slouží k řízení helikoptéry doprava a doleva s náklonem, k pohybu dopředu a couvání. Regulování výšky letu má na starost páka kolektivního řízení. Přitažením nahoru vrtulník stoupá, stažením dolů klesá. Na této páce je také namontována otočná rukojeť plynové přípusti motoru, jakou znají motocyklisté. Směr letu doprava a doleva bez náklonu do stran se mění dvěma pedály.

*smich*

tesyk*
Teda strejc, klobouk dolu. Já jsem si před pěti lety koupil model Vůtůlníku a než jsem se alespoň trochu naučil se vznést do dvou metrů a zase přistát, aniž jsem rozmlátil rotor, tak mě to stálo asi 2000 Kč na náhradních dílech.*plac* Kdybych se mohl tenktát poradit...
Já zas ovládám pramici, tak až si nějakou pořídíš se včas voptej *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]