Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak povolit plastové víčko od plastové nádoby

Od: in4mator® odpovědí: 6 změna:

Zjistil jsem, že nemám dost brzdové kapaliny, chtěl jsem ji dolít, ale nejde povolit víčko, zkoušel jsem i hrubou sílu, ale bez výsledku. Nemáte na to nějaký fígl?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

3x

Na víčko,hrubá síla nepomůže,stačí ho polít teplou vodou a zlehka poťukat malým třeba dětským kladívkem.

Jasně že poklepat. Když se nemůžu dostat do šroubovací sklenice s kompotem, poklepu uzávěrem sklenice, jakoby bokem. Ne svrchu! Ze všech stran.*hi*

hodnocení

Díky, věřím, že by to pomohlo, ale nakonec jsem to zkusil povolit rukou po delší jízdě, když byl teplý motor a šlo to o dost líp. Nakonec jsem zjistil, že kapaliny tam není málo (neviděl jsem totiž přes stěnu nádobky hladinu...), ale naopak až moc, což asi taky není úplně OK...(?)

petapeta*
hodnocení

1x

Mně se osvědčil louskáček ořechů.

Jak povolit plastové víčko od plastové nádoby

hodnocení

0x

Jsem jenom žena, nemám sílu v rukou. Otevření mléka, vody v PET flašce, problém, když manžel není doma. Nakonec jsem to vyřešila. V nářadí, které má každý/ skoro/ doma jsem si našla červené posouvací kleště. Mám dojem, že jim manžel říká sikovky, nevím to jistě. Používá je, když něco potřebuje povolit, jako páku. Kleště se nastaví na velikost jakou potřebujete a je to. Když to nejde, tak víčko od lahve zavřu do svěráku/ láhev je dole, pod svěrákem/ a točím. *haha*Všechno si otvírám sama.

beri49*
hodnocení

0x

Jestli to víčko nespadá do jednoho z nesmyslných rozhodnutí EU! Ono totiž některá víčka se dají odšroubovat pouze pokud je v určitém bodě zmáčknete ukazováčkemk a palcem proti sobě (mírně zdeformujete). Většinou to je na těch víčkách vyznačeno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]