Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bazarové auto - nároky na snížení ceny

Od: maxa odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, koupili jsme použité auto, během půl roční doby se projevila závada, kterou bylo nutné dát opravit. S fakturou a žádostí o snížení prodejní ceny (sepsanou od právníka) jsme zašli za prodávajícím, bohužel se před námi skrýval a nebral telefony, tak dlouho až přesně o jeden den uběhla půl roční dob od koupy. Máme i tak právo požadovat náhradu za opravu? Nebo máme prostě smůlu?

Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

0x

také záleží na smlouvě. mě klekl po dvou měsících motor, smlouva jasně daná, tak jsem vyndal 60 na opravu a jsem poučen.

jarda3*
hodnocení

0x

To bude zalezet na tom, co to bylo za zavadu - jestli sjete gumy nebo zadreny motor... (ani jedno teda ale asi nebude reklamovatelne)

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

podle me nemuze chtit clovek zaruku na ojete auto, hlavně co dnes nepodléhá běžnému opotrebení

laybor*
hodnocení

0x

Záleží co jste podepsali v kupní smlouvě,to je dost důležité.

Vůz je od přímého majitele?,nebo bazaru? nebo překupníka?

Co navrhuje právník?

cyril*
hodnocení

0x

Právo něco požadovat samozřejmě máte, stejně jako má právo druhá strana požadavkům nevyhovět. Smůlu nejspíš máte, protože jste jednak postupovali zcela nevhodně a právník také asi nebyl z nejlepších. Bez dalších podrobných informací se lépe radit nedá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]