Nejste přihlášen/a.
Zdravim
potreboval bych prezout ale nastesti jen zadni napravu v predu mam jeste od minuleho roku. Kazdy rok je pred zimou docela narvano ale kdyz letos jeste strasi s tim povinym prezouvanim tak vy me docela zajimalo jak tovypada ted...
kovboji, záleží jak kde,
když přijedete ke mě, dostanete i kávu a někdy i bábovku, či perník, pole toho co manželka upeče...
a přezutí bez objednání a za 50Kč za kolo
opatrně s povinným ...páč já za poslední dobu slyšet tolika hloupostí, nepřesněsností
dneska -... tvrzení, že policie bude pokutovat za pneumatiky starší 4 let...
to jste vetsi charita nez ja, ja to delam za 100 kolo a jsem v okoli nejlevnejsi
doplněno 03.11.11 21:06:mam to 15-35-35-15
tak tomu rikam super sluzba.. kafe i babovka to jsem jeste v pneuservisu nevidel... chvalim...
ja take ne protoze by me to psy snedly, civava je v servisu se mnou a malamut ji otvira dvere
Olafe kup si na zimu plecháče a za jedno přezutí se ti cena vrátí. Pak si přehodíš jen kola a neničí se tolik gumy neustálým sundáváním a navlékáním...
Prostě vemte telefon a ty pneuservisy obvolejte. Čím dál od centra velkých měst a čím menší pneuservis, tím větší šanci máte, že vám to udělají hned. V mamutím servisu budete mluvit s někým "na recepci", kdo si netroufne přijmout zakázku jinak než podle oficiálního pořadníku. Chlápek - soukromník si na vás klidně udělá čas mezi dvěma zakázkami, které zrovna "nehoří".
Minulý čtvrtek večer jsem jel kousek za Prahu za známým mechanikem kvůli přehození letních gum za uskladněné zimní. Až na místě jsem se dozvěděl, že ho právě odvezli do špitálu, takže jsem byl nahraný. Naložil jsem připravené zimní gumy a jel domů. Když jsem projížděl sousední vesničkou, všiml jsem si oprýskané cedule "Pneu". Zkusil jsem jen tak zabouchat na zavřená vrata a za necelou půhodinku byla kola přezutá, vyvážená a namontovaná. V osm večer a ještě k tomu před prodlouženým víkendem. Chlap prostě nebyl líný kvůli kšeftu vstát od televize.
Po téhle zkušenosti bych vám klidně doporučil jen tak nazdařbůh vyrazit "do světa" a když narazíte na pneuservis, prostě se jen zeptat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.