Nejste přihlášen/a.
Chci se zeptat na jednu věc jestli to mám řešit nebo to nechat bejt jestli je to vpořádku.
Mám motorku 125cc a jede,táhne,nechcípá,jde do otáček,necuká všechno bez problému, ale svíčka je taková ne uplně bílá na izolátoru,ale skoro ani žádný nádech hnědé a okolo na zavitu jsou saze.Tak se ptám jestli to mám nějak řešit nebo je to dobrý.
(Nebo jestli třeba má samočistící efekt)
Jde o barvu keramického izolátoru svíčky? Pokud ano není potřeba nic měnit. Elektrody svíčky po použití v motoru , když jí vyšroubujete , by měli mít cihlově červenou barvu. Pokud to tak není , je několik možností co to způsobuje . A to nemusí být je svíčka. miro
Ano izolátoru,ale já tu barvu mám pořád bílou a okolo saze.Ale motorka jede dobře.Bojím se abych to nezadřel chudou směsí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.