Nejste přihlášen/a.
Dobrý podvečer,
byl by někdo ochoten poradit, co by mohlo způsobovat drhnutí brzdových destiček po kotouči? Měnil jsem kola a při točení náboje to šlo ztuha, nejspíše drhnou destišky o kotouč. Nikdy jsem si brzdové destičky na Favoritu neměnil, proto ani nevím, jak postupovat při přípdném seřízení. Prosím o radu.
Děkuji.
sundat kola, sundat brzdič,vyndat desky, kouknou, jestli jsou dobré a to včetně kotoučů. podívat na prachovky u prasátek, jestli nejsou děravé, popřípadě vyměnit. Brzd.pístek pod prachovkou může být přirezlý, přirostlý a tím pádem nepohyblivý. prostříknout WDéčkem a rozhýbat zatlačením dovnitř, pozor, nesešlápnout brzdu,aby nevylezl ven celý,pak problém s nasazením,brzdovka všude a potřeba odvzdušnění. pak sestavit zpět, brzdič očistit ocel.kartáčem v dosed.plochách desek, to samé destičky, musí volně klouzat v brzdiči, brzdič musí být též pohyblivý v usazení, nemyslím povolený ve šroubech.
podle normohodin to v servisu udelaji za 200,- + cena desticek ja bych to asi neresil a jel do servisu a oni si desticky sezenou taky
Normohodiny je jedna věc, výsledná cena druhá. Za dvě stovky to snad neudělá ani garážista.
Vcelku dobře jsou postupy popsané výše. Celkem k tomu není co dodal. Osobně bych doporučil, aby se na brzdy alespoň podíval někdo znalý. Záleží na stavu destiček, disku i ochraných manžet. V servise je vždy jasné, že se musí měnit co nejvíce, přitom by disky a desky mohly najezdit spousty bezpečných kilometrů.
je to prace na max 20 minut i s cigarem, pokud budou v haji desticky budu na nich mit okolo 200-300 rabat (dam je za stejnou cenu jako to koupi jinde) a kdyz udelam 3 za hodinu vychazi to na 600,- za hodinu. Samozrejme se kontroluji jine veci nevidim nic kouzelneho na tom usetrit treba za manzetu 500,- ale za mesic kupovat kloub. Jinak za 300,- jsem to delal kdysi v autorizovanem servisu ale je to 10 let
To není F1 nebo rally depo, kde je vše nové a po ruce, když tam přijede stará hajtra se vším zarezlým, desky brzdí jen kolem středu a po obvodu naleštěná rez, v destičkách vyjeté rýhy, zteřelé manžety a bordel pod ními, tak chci vidět těch 20 minut a k tomu ještě kouřovku.
Brzdové desky mám v nákupu cca od 300 do 600, kde vezmete ten rabat nevím. Také chvíli trvá než se objednají, než je někdo přiveze, než se napíše zakázka, než se vyfakturuje a někdo zaplatí. To vše se musí do opravy počítat a vše zákazník platí.
Napište kde pracujete aby se tomu všichni vyhýbali. Takové časy snad můžete nasadit u nového auťáku kde se brzdič ofoukne od prachu nebo bláta a přehazují se nové díly a prakticky se nevyskytne problém na rozdíl od aut kde je vše na konci života.
JA se bavil pouze o vymene desticek, rabat pokud nakupujete dost je velkej, jen se nesmi clovek koukat na slevu ale vysledek. Jinak zvednout auto povolit kola a 2x 8 sikama zmacknout pistek a dat nove je snadne.
P.s Pokud si do sve prace zapocitavate i cekani na dily tak to s asi budou za chvily vyhybat vam,
doplněno 03.11.11 10:25: a kdyz vam prijde dil az za 3 dny to pocitate takto? 3x24xcena za hodinu prace K vam bych nechtel s exem tam cekam okolo tydne na vsechno. Takze nevina vymena lanka rucni brzdy treba za 20 000 za praci
Ne, u dílu mám na to rabat, a než je dovezou, dělám jinou práci. A upozorňuji, že desky dodávám pod doporučenou nákupni cenu. Do času práce ale započítávám i nějakou minutu kdy vezmu do ruky koště a uklidím ten bordel co se ze starého auta vysype. Do ceny opravy musíte i počítat obsazené stání auta než díly přivezou.
Těch 20 minut sakum prdum je naprostý blábol. Kdysi jsem prakticky z donucení díky nájemní smlouvě musel provozovat autoservis a skodáfky byly jednou z hlavních pracovních náplní, byla to původně svazarmovská dílna a majitelé si vymohli, že kromě motorek musím dělat i auta. Měl jsem velmi šikovné mechaniky a dobře jsem si to hlídal. Tak vím přesně o čem píši.
Pokud máš v rodině někoho mladšího (pod 20let) tak mu tu vránu na hodinu pujč .Jednou za čas je třeba taky těm brzdám NALOŽIT .Já když dostanu auto od někoho z rodiny nad 40+ (dělám jim malí servis),tak zjištuji že opravdu brzdí na hovno .Prostě staří prdi se bojí trochu víc šlápnout na pedál, aby se jim neutrhnul
Podle toho co píšete doporučuji nejbližší autoservis,a pak jak píšou ostatní,občas není na škodu šlápnout na brzdu a ty brzdiče trochu rozhýbat ,rozhodně jim to neuškodí a případná rez a jiné bordýlky které zvětšiny tyhle blbosti dělají jsou pryč tedy v případě že na tom Fáčku ještě máte nějaké kotouče a destičky nejsou na plech
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.