Nejste přihlášen/a.
DObrý den
Chtěl jsem se zeptat jak je to když od prvního listopadu jsou povinne zimni pneumatiky a ja chci ještě jezdit na mopedu dokud není sníh nebo nejaka velka zima na mopedu zadne zimni pneu nemam ani nevim jestli se delaji... hrozi mi neco kdyz me zastavi policista?
Dělám mopedy a motocykly 21 let ale tento dotaz je první, na zímní pneu na moped. Gratuluji k otužilosti a odvaze, bohužel zimní gumy nemám v sortimentu a ani jsem o nich neslyšel. Stejně tak jistě ani policajti.
V každém případě to vzbudilo i mou částečnou zvědavost a tento nápad povedu v patrnosti a příležitostně se pokusím na tento zajimavý dotaz informovat u dodvatelů. Na mopedech se jezdí převážně Mitasky a to zhruba dva vzorky které se dájí považovat za celoroční.
Dříve jsem v zimě hodně jezdíval a to i profi, používali jsme Barumky s hrubším vzorkem, na sněhu to vcelku fungovalo, na ledovici nefungovalo stejně nic.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.