Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se označují zimní pneumatiky

Od: pavxxel odpovědí: 5 změna:

Dobrý den

Mám na osobním voze pneumatiky se vzorkem hlubším než 4 mm, jsou na nich písmena MS. Mohu s pneumatikami jezdit na sněhu a na ledu? Jak se označují zimní pneumatiky? Kde je uvedeno co je zimní pneumatika?

Vzorek nevypadá příliš hrubě, ale to je jen můj názor. Důležité bude asi označení na pneumatice a materiál.

Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
hodnocení

2x

Máte zimní pneumatiky, M+S je bláto a sníh..

blackflamesiczi*

bacha ale na MT na offy ty maji M+S normalne vsechny ale na zimu zadnej zazrak

doplněno 31.10.11 18:34:

jinak neni to vse o hrubosti ja mam na combiku dunlop sp ws 3d nebo m a nejsou to zadny drapaky a ve snehovej kalamite loni slapaly vyborne a to jsem mel na vleku 2 tuny

1jara*

Nejvhodnější jsou M+S s vločkou.

hodnocení

2x

Pavle máte zimní...

doplněno 31.10.11 21:06:

Pavle, nevím přeně zdali si rozumíme. Ohledně pneumatik, u nás to řeší předpis 341/2002 v § 21.

Ale zdali se označí tato pneumatika nápisem M+S a je to opravdu zimní... to jen výrobce a znalci...

pavxxel
hodnocení

Vážený pane profesore

Když to říkáte Vy, tak je to určitě pravda. Nevíte kde je to uvedeno, v jakém zákoně?

Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]