Nejste přihlášen/a.
Ahoj, potřebovala bych poradit... Nabourala jsem auto a kolegové mi tady poradili, že to nemá cenu opravovat a dát rovnou na ND... Jenže finanční možnosti mi moc nedovolují, abych si pořídila nějaké jiné a bohužel ta oprava taky není zrovna nejlevnější... Chtěla jsem se zeptat, zda by to šlo nějak opravit zatím "provizorně", nebo už je opravdu lepší koupit jinou "ojetinu" (i když ta by mě mohla asi přijít dráže než ta oprava...), protože teď se bez auta nehnu... předem díky za rady
asi dva měsíce zpátky,že...?! Jinak jestli si dobře vzpomínám-byl trošku problém i s uchycením kola,nejen plechy a světlo,že? pokud jen plechařina a lampa-tak se vším tak 3000,-(bez lakování samozřejmě-to je na tom nejdražší)...pokud už i třeba ramena,poloosa atd.-už by to pak odviselo od konkrétního dílu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.